Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a Kılıçdaroğlu'ndan Çağrı: O Koltuğu Derhal Terk Et

Güncelleme:

"Keşke Yunan galip gelseydi" diyen Kadir Mısırlıoğlu'na ziyarette bulunan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a tepki gösteren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Resmi kıyafetle gidiyorsun, o koltuğu derhal terk et." dedi.

"Keşke Yunan galip gelseydi" diyen Kadir Mısırlıoğlu'na 10 Kasım günü geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a partisinin grup toplantısında tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Resmi kıyafetle gidiyorsun, o koltuğu derhal terk et." dedi.

KAŞIKÇI CİNAYETİ

"2 Ekim'de İstanbul'da bir cinayet işlendi. Suudi vatandaşı Cemal Kaşıkçı konsoloslukta öldürülüp eritildi. Planları yaptılar, özel uçaklarla geldiler. Resmi görevle geldiler buraya. Cinyeti işleyip ellerini kollarını sallaya sallaya gittiler. Sarayda oturan 'Ses kayıtlarını bizden isteyenlerin hepsine dinlettik' dedi. Bu ses kayıtlarını önce sen dinledin, o zaman bu katilleri neden serbet bıraktın. Şimdi yeni bir araştırma önergesi vereceğiz, ses kayıtlarını TBMM'ye gelmesini isteyeceğiz."

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a Kılıçdaroğlu'ndan Tepki: O Koltuğu Derhal Terk EtCemal Kaşıkçı

100 GÜNLÜK İCRAAT PROGRAMI

Kılıçdaroğlu konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan 100 Günlük İcraat Programı'ndaki hedeflerin gerçekleşmediğini savundu. 1000 liranın altındaki emekli maaşlarının halen düzeltilmediğini söyleyen CHP lideri, "İlk 100 gün içinde yapacaklardı. Kanun teklifi gelmedi ama biz hazırladık. Bize göre en az 1500 olmalı ama madem 1000 lira söz verdiler. Madem 1000 lira dediler parlamentoya getireceğiz. Bütün emekli kardeşlerimiz de izlesin. Kim emekliden yana politika izliyor göreceğiz" diye konuştu.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a Kılıçdaroğlu'ndan Tepki: O Koltuğu Derhal Terk EtCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

"İLAÇ YOK, AMELİYAT YAPILAMIYOR"

"Ameliyatlar durdu, ilaç yok piyasada. Doktorlar eldiven alacaklar, eldiven yok. Hasta yakınına eldiven al diyorlar. Valilikler genelge yayınlıyor, hasta sevk etmeyin diye. Piyasada 175 ilaç yok. Ameliyatlar durmuş vaziyette. Bunların dışında hastaneye başvurduğunuzda 14 ayrı ödeme alınıyor. Ne adım atarsanız para ödüyorsunuz ama hiçbir Suriyeli bunu ödemiyor.35 milyar dolar harcadık diyorlar Suriyelilere yalan. Onlar da sefalet içerisinde yaşıyor."

"KRİZ REEL SEKTÖRE YANSIMADI"

"Asgari ücretli kardeşime sesleniyorum, saraya karşı durmak senin borcundur. Kendi maaşına yüzde 26 zam. Asgari ücreti göreceğiz bakalım. Tarım Bakanı 'Biraz daha tavuk ve balık yersek Türkiye kendi kendine yeter' diyor. Tavuğa yüzde 200 zam gelmiş. Bunlar bakan falan değil, Türkiye ateş gibi yanıyor. Daha reel sektör krizi görmedi, mutfaklara da yansımadı."

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a Kılıçdaroğlu'ndan Tepki: O Koltuğu Derhal Terk EtCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

"İnsanlar geçinemiyor ve böbreklerini satmaya başladı. Üç çocuk babası bir kişi, '2 yıldır iş bulamadım, böbreğimi satacak duruma geldim. Şu anda çaresiz bir şekilde böbreğimi satmayı bekliyorum' diyor. Sarayın, damadın bunlardan haberi var mı?Her 10 vatandaşımızdan 7'si Türkiye'de kriz var diyor. Demeyenler dolarla ihale alanlar. Büyük ihaleleri kapatanlar için kriz yok. Vatandaş her kuruşun hesabını yapıyor."

DİYANET İŞLERİ BAŞKANI'NIN MISIRLIOĞLU'NA ZİYARETİ

"Diyanet İşleri Başkanı "Keşke Yunan galip gelseydi" diyen kişinin önüne gidip diz çöküyor. Ben bunu kabul etmiyorum. Resmi kıyafetle gidiyorsun, o koltuğu derhal terk et."

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'a Kılıçdaroğlu'ndan Tepki: O Koltuğu Derhal Terk Et

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Diyanet İşleri Başkanlığı Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title