Haberler

Diva Hastaneye Kaldırıldı!

Bayramın İkinci Günü Antalya'nın Turistik İlçesi Göynük'te Sahne Alan Ersoy'un Başına İnanılmaz Bir Kaza Geldi..

BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ ANTALYA´NIN TURİSTİK İLÇESİ GÖYNÜK´TE SAHNE ALAN ERSOY'UN BAŞINA İNANILMAZ BİR KAZA GELDİ..

Bayramın ikinci günü Antalya´nın turistik ilçesi Göynük´te bulunan Quenn Elizabeth Otel´de sahne alan Türk Sanat Müziğinin divasi Bülent Ersoy, hastanelik oldu. Gecceye ´Bu geccenin prensesi olmak istiyorum´ diyerek başlayan Ersoy, kostümünün bel kısmına taktığı gül şeklindeki pahalı broşun iğnesinin açılıp vücuduna saplanması sonucu hastaneye kaldırıldı.

Antalya´da bayram konserine çıkan ünlü sanatçı Bülent Ersoy üzerindeki broş nedeniyle hastanelik oldu. Geceye eşi Armağan Uzun´un 5 katlı pasta sürpriziyle başlayan ve şarkılarına devam eden Ersoy´un mutluluğu uzun sürmedi.

Sahneye çıkarken ´Şık giyinen ve giyen insanlara bayılırım. Bu gecce için özenle bir kostüm seçtim. Bu gecce buranın prensesi ben olmak istiyorum´ diyen Ersoy, geccenin ortasında hastanelik oldu. Eşi Armağan Uzun´un 5 katlı pasta sürprizinin ardından programına eşiyle birlikte ´Samanyolu´şarkısını seslendirerek devam eden Ersoy, şarkı söylediği esnada sahne taburesine oturmak isteyince belindeki gül şeklindeki pahalı broşun iğnesi vücuduna saplandı. Karın bölgesine yakın bir noktadan yaralanan Ersoy, kanlar içinde kulise götürüldü. Beyaz kostümü kan içinde kalan ünlü sanatçının yanından eşi Armağan Uzun bir dakika bile ayrılmadı. Uzun, eşi Bülent Ersoy´un elini hiç bırakmazken, divaya programını izleyen doktor bir seyirci ilk müdahaleyi yaptı. Kanamanın aşırı olduğunu fakat ilk müdahale sonucu kanamanın durdurulduğunu söyleyen doktor, hastaneye kaldırılması gerektiğini belirtti.

Hastaneden çağırılan ambulansa sedye üzerinde götürülen divaya eşi ve otel görevlileri eşlik etti. Canının çok yandığı yüzünden belli olan Ersoy, sedyenin tökezlediği anlarda çığlık atarak acısını gözler önüne serdi. Ünlü sanatçı ambulansla hastaneye götürülerek tedavisine devam edildi.

Yaşanan kaza nedeniyle programını iptal eden ünlü sanatçı, hayranlarından özür diledi. Geccede bazı vatandaşlar da biz Bülent Ersoy´u izlemeye geldik, fakat izleyemeden gidiyoruz diyerek sanatçının menajeriyle tartışarak sitem etti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title