Haberler

'Dink Ailesine Başsağlığı Diliyorum'

Ek Haber - Bahattin Hayal, İzlediği Hrant Dink'in Cenaze Töreniyle İlgili Olarak, 'Dink'in Eşi Konuşmasında 'Canımın Yarısı, Evimin Reisi' Dedi. Üzülmemek Elde mi O Kadın Akşam Eve Gittiği Zaman, Sofralarında Toplandıklarında Onun Yokluğunu Hissedecekler. Biz de Olsak Aynı. Bizim de Ailemiz, Çoluk Çocuğumuz Var. Kendine Rahmet, Ailesine Başsağlığı Diliyoruz' Dedi.

EK HABER - Bahattin Hayal, izlediği Hrant Dink'in cenaze töreniyle ilgili olarak, ''Dink'in eşi konuşmasında 'canımın yarısı, evimin reisi' dedi. Üzülmemek elde mi? O kadın akşam eve gittiği zaman, sofralarında toplandıklarında onun yokluğunu hissedecekler. Biz de olsak aynı. Bizim de ailemiz, çoluk çocuğumuz var. Kendine rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz'' dedi.

Eşi Huri Hayal de, ''Benim evladım var, onun da var. Ben öldüğü gün ayakkabısını gördüm, oturdum ağladım. Ağladığım sırada Yasin yanımdaydı. Ailesine baş sağlığı diliyorum'' diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title