Haberler

Dili Boğazına Kaçan Futbolcu Yaşama Döndürüldü

Maçta Beyin Kanaması Geçiren ve Dili Boğazına Kaçan Akoluk Belediyesporlu Futbolcu Mehmet Çelebi, Yaşama Döndürüldü.

Trabzon 1. Amatör Küme'de Akoluk Belediyespor ile Erdoğduspor arasındaki maçta beyin kanaması geçiren ve dili boğazına kaçan Akoluk Belediyesporlu futbolcu Mehmet Çelebi, sağlık görevlisinin ve sağlık teknisyeni olan takım arkadaşının müdahalesiyle yaşama döndürüldü.

Çağlayan beldesi sahasında yapılan maçın 80. dakikasında rakibiyle hava topuna yükselen ve kafa kafaya çarpıştıktan sonra yere düşen Mehmet Çelebi'nin dili boğazına kaçtı.

Saha ortasında nefessiz kalan Çelebi'nin yanına koşan ve aynı zamanda sağlık teknisyeni olan takım kaptanı İrfan, ilk müdahaleyi yaptı. Maçta görevlendirilen sağlık görevlisinin de yardımıyla nefes yolu açılan futbolcu, ambülansla Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanedeki kontrolde beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Çelebi, hemen ameliyata alındı. Ameliyatın başarılı geçtiği ve futbolcunun gözlem altında tutulduğu bildirildi. Bu arada maçın galibi, 4-1'lik skorla Akoluk Beldespor oldu.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title