Haberler

Didim'den Mehmetçiklere Moral Ziyareti Gerçekleştirilecek

Didim Birlik ve Kardeşlik Çağrı Derneği üyeleri, Suriye’nin Afrin bölgesinde sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı’ndaki aki Mehmetçiklere moral ve destek amacıyla Hatay’a gidilecek.

Didim Birlik ve Kardeşlik Çağrı Derneği üyeleri, Suriye'nin Afrin bölgesinde sürdürülen Zeytin Dalı Harekatı'ndaki aki Mehmetçiklere moral ve destek amacıyla Hatay'a gidilecek.

Suriye'nin Afrin kentinde devam eden harekata katılan Mehmetçiklere yönelik gerçekleştirilen moral ziyaretlerine Didim'den de katılım sağlanacak. Didim Birlik ve Kardeşlik Çağrı Derneği tarafından düzenlenen moral ve destek ziyareti için 16 Mart Cuma günü saat 17: 00'de Kaymakamlık önünden hareket edilecek. Dernek Başkanı Ragıp Özdemir "Ülke genelinde zeytin dalı operasyonundaki mehmetçiklere yönelik moral ve destek ziyaretine Didim'den de katılım sağlayacağız. Cuma günü hareket edilecek. Cumartesi günü Mehmetçiklerimiz için kurban kesilecek ve Pazar günü Didim'de olunacak. Şu an 50 kişilik bir kafileyle yola çıkmayı planlıyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Suriye Afrin Didim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title