Haberler

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Malatya'da

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Vatani Görevini Yaparken Mayın Patlaması Sonucunda 2 Bacağını da Kaybeden Gaziyi Evinde Ziyaret Etti.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, vatani görevini yaparken mayın patlaması sonucunda 2 bacağını da kaybeden gaziyi evinde ziyaret etti.

Malatya'da inceleme ve ziyaretlerde bulunan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, beraberinde Vali Halil İbrahim Daşöz, AK Parti Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık ve İhsan Koca ile birlikte Şırnak'ın Besler Dereler bölgesinde terhisine 2.5 ay kala mayın patlaması sonucu 2 bacağını kaybeden Hamza Adıyaman'ı (21) evinde ziyaret etti. Gazi Hazma Adıyaman, Şırnak'ta askerlik görevini yaparken, yaşanan olaydan sonra bacaklarını kaybettiğini belirtti.

Gazi Adıyaman ile yakından ilgilenen Bakan Yazıcı, ''İnşallah ülkemiz bu beladan kurtulur. Elbette ki bu gençlerimiz canlarıyla ayaklarıyla gözleriyle bu ülkeyi savunuyorlar. Gazilerimiz bizim canlarımız, ciğerlerimiz. Hep birlikte onlara sahip çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz'' diye konuştu.

(BK-OÇ-HE-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title