Haberler

Liseli Melisa Derede Akıntıya Kapılan Arkadaşını Kurtarmak İsterken Boğularak Öldü

Güncelleme:

Artvin Yusufeli'de derede akıntıya kapılan arkadaşını kurtarmak isteyen lise öğrencisi Melisa boğularak öldü, arkadaşı ise boğulmak üzereyken kurtarıldı.

Artvin'in Yusufeli ilçesinde derede akıntıya kapılan arkadaşını kurtarmak isteyen Melisa Kazan (18) boğularak öldü, arkadaşı Ayşe Balcı (18) ise boğulmak üzereyken kurtarıldı.

AKINTIYA KAPILAN ARKADAŞINI GÖRÜNCE SUYA ATLADI

Yusufeli ilçesi Narlık köyünde meydana gelen olayda, bir grup lise öğrencisi Nizgivan deresi kenarında piknik yaptığı sırada, Ayşe Balcı dereye girdi, akıntıya kapıldı. Melisa Kazan da arkadaşını kurtarmak için suya atladığı sırada akıntıya kapıldı.

ARKADAŞI KURTULDU, KENDİSİ SUDA BOĞULDU

Gruptaki diğer arkadaşları Ayşe Balcı'yı boğulmak üzereyken sudan çıkarmayı başardı, Melisa Kazan ise boğularak hayatını kaybetti. Kazan'ın cansız bedeni arkadaşları tarafından sudan çıkarıldı. Ayşe Balcı, olay yerine çağrılan ambulansla kaldırıldığı Yusufeli Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Artvin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Arkadaşını kurtarmaya çalışırken boğulan Melisa Kazan'ın cesedi ise olay yerine gelen Jandarma ve sağlık ekipleri tarafından Yusufeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazan'ın cesedi savcılık kararı ile otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Artvin Balcı 3. Sayfa Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (15)

cosmos:

üstüne vazife olmayan ve uzmanlık alanın olmayan bir duruma asla müdahale etmeyeceksin o zaten öyle de kurtulacaktı kimse kimseyi kurtaramaz kurtaran ALLAH tır

2
11
yanıtYanıtla
ALİ:

Boğularak ölenler şehit sayılır diye duymuştum hemde Allahın yarattığı bir cana merhamet ederek onu kurtarmak isterken öldü Allah cenetiyle şereflendirir inşanlah

9
1
yanıtYanıtla
insallah:

dogrudur imani olanlar icin kafir ve feto gibi münafiklar haric

yanıt0
yanıt1
mert:

Allah Rahmet eylesin kızımızı , ailesinin ve milletimizin başı sağolsun , Yüce Allahım kimselere, evlat ve torun acıları yaşatmasın.

10
0
yanıtYanıtla
adem:

gerçek arkadaş, arkadaşı için canını verendir.

5
1
yanıtYanıtla
xurabaya:

ne önemi kaldı kızcağız öldü gitti ayşede onu kurtarsaydı ya

yanıt0
yanıt1
üzücü:

bi insan ıcın neden canını veresınkı ya . . evet gerçek arkadaslarmıs ama kendı canından olmus allah aılesıne sabırlar versın ınsallah. .

yanıt0
yanıt0
ali:

enayi arkadaş demek istedin

yanıt0
yanıt2
fetih1453:

ALLAH rahmet eylesin merhamet edip yardim etmek istemis merhamet eden merhamet olunurmus

6
0
yanıtYanıtla
Doğruya Dogru:

Çok üzücü bir durum..!!

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title