Haberler

Denizlispor'da Seferberlik

Süper Lig'de Kritik Haftalara Yaklaşırken Bir An Evvel Ateş Hattının Dışına Çıkmak İsteyen Denizlispor'da Başkan Ali İpek, Camianın 7 Mart'taki Kongreden Çok Cumartesi Günü Oynayacakları Ankaragücü Maçına Odaklanmasını İstedi.

SÜPER Lig'de kritik haftalara yaklaşırken bir an evvel ateş hattının dışına çıkmak isteyen Denizlispor'da Başkan Ali İpek, camianın 7 Mart'taki kongreden çok cumartesi günü oynayacakları Ankaragücü maçına odaklanmasını istedi.

Ankaragücü karşılaşmasının ''olmak ya da olmamak'' niteliği taşıdığını vurgulayan İpek, ''Yönetim olarak kongreyi aklımızın ucuna dahi getirmeden müsabakaya konsantre olduk. Listede kimlerin olacağı dahi belli değil. Cumartesi kazanalım liste işi bir günde halledilir'' dedi.

Takımın asları Yusuf, Kratochvil, Erman, Abraham ve Serhat'a bu hafta ekstra iş düştüğünü ekleyen Başkan Ali İpek, ''Lider özellikli oyuncuların Ankaragücü önünde takıma hem futbol hem de motivasyon yönünden katkı yapmalarını bekliyorum. Geçtiğimiz sezon taraftar desteğiyle ligde kaldık. Bu yıl da en büyük faktör onlar olacak. Ankaragücü maçında kenetlenelim'' diye konuştu. Yeşil siyahlılarda ''Kriz Masası'nın'' işadamlarından topladığı paranın cuma günü takıma dağıtılacağı açıklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title