Haberler

Denizlispor'a Nijeryalı Golcü

Yeni Sezon Hazırlıklarını Kocaeli Kartepe Tesisleri'nde Sürdüren Denizlispor, Nijeryalı Golcü İbrahim Babatunde'yi Denemeye Aldı.

Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe Tesisleri'nde sürdüren Denizlispor, Nijeryalı golcü İbrahim Babatunde'yi denemeye aldı.

Denizlispor'da bir yandan yeni sezon hazırlıkları bir yandan da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeni sezona Kocaeli'de hazırlanan yeşil-siyahlılar, TFF'nin yabancı futbolcu kontenjanını arttırması üzerine 4 yabancı oyuncu daha alma hakkını kazandı. Roman, Tomas ve kaleci Souleymanou'yu kadrosunda tutan Denizlispor, 4 yabancı oyuncu hakkını en iyi şekilde kullanmanın hesaplarını yapıyor. Yaşanan maddi kriz sebebiyle bir süredir transfer çalışmalarına ara veren yeşil-siyahlılar, Brezilyalı Adriano'nun

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a gitmesiyle forvette yaşadığı sıkıntıyı Nijerya Milli Takımı'nda da forma giyen 27 yaşındaki İbrahim Babatunde ile gidermenin hesaplarını yapıyor. Geçen sezon Malta'nın St. Joseph takımında forma giyen ve gol kralı olan İbrahim Babatunde'nin Kocaeli'ye giderek takımla birlikte çalışmalara katıldı. Nijeryalı futbolcunun bir kaç gün takımla idmanlara çıkacağını ve kendisiyle ilgili son kararı teknik direktör Güvenç Kurtar'ın vereceğini belirten Denizlispor Genel Menajeri

Özhan Çetin, "Yaşanan maddi sıkıntı sebebiyle transfer çalışmalarında yavaş ilerliyoruz. Önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmelere göre tekrar çalışmalarımıza yön vereceğiz" dedi.

(AV-AT-EYB-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title