Haberler

Denizli: Denizlide Yerel Yönetimler

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Göreve Geldikleri Günden İtibaren Hayal Edilemeyenleri Başardıklarını Söyledi.

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, göreve geldikleri günden itibaren hayal edilemeyenleri başardıklarını söyledi.

Denizli'de yayın yapan yerel bir televizyonda gazetecilerin soruları cevaplandıran Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, yıllık 2 milyar dolar ihracat yapan Denizli'nin bu başarısına yakışır bir kent olması için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Çınar Projesi'nde geri adım atmayacaklarını belirten Zeybekci, "Denizli'de Atatürk Stadı hariç helikopter inecek bir alan yok. Allah göstermesin, olası bir depremde insanların toplanacağı, yardımların ulaşacağı bir meydana ihtiyaç var. Delikliçınar Meydanı'nda yapacağımız çalışmalarla şehrin görünümünü değiştireceğiz. Bu projeyi hayata geçirirken, her kesimin desteğini almak istiyoruz" dedi.

Bayramyeri ve çevresinde de önemli çalışmalar yapacaklarını ifade eden Başkan Nihat Zeybekci, göreve geldiklerinde bin 475 olan belediye çalışan sayısını özelleştirmeler sayesindne 800'ün altına düşürdüklerini ancak hizmetlerin yapılmasında en ufak sorun yaşanmadığını belirterek, "Yaptığımız özelleştirmelerden sağlanan kaynaklar vatandaşa hizmet olarak dönüyor. Yaptığımız hizmetlerin kaynağı da burada." diye konuştu. 2 yıl 9 ay önce göreve geldiklerinde Denizli Belediyesi'nin 42 milyon YTL borcu olduğunu, geçen zaman zarfında bu borcu 6 milyon YTL'ye düşürdüklerini belirten Zeybekci, "Hem borç ödüyor, hem de Denizli'yi adına yakışır bir kent haline getiriyoruz. Vatandaşlarımız yapılan hizmetleri gördükçe bize olan desteklerini arttırıyorlar" şeklinde konuştu. 2007 yılında yapılacak seçimlerde milletvekili adayı olmayı düşünmediğini belirten Nihat Zeybekci, şunları kaydetti: "Denizli beni hizmet konusunda hep tahrik ediyor. 2009 yılına kadar görevimin başındayım ve başladığımız projeleri tamamlamayı hedefliyorum. Başkan yardımcılarımla birlikte gecemizi gündüzümüzü bu şehre hizmet için geçiriyoruz."

(AV-AT-SÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title