Haberler

Denizli'de Apartmanda Uyuşturucu Ticareti Kameraya Takıldı

Güncelleme:

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki bir apartmanın giriş katında 3 kişi arasındaki uyuşturucu ticareti, binanın güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki bir apartmanın giriş katında 3 kişi arasındaki uyuşturucu ticareti, binanın güvenlik kamerasınca görüntülendi. Kamera kayıtlarında, kimliği belirsiz 3 erkeğin rahat tavırları dikkat çekerken, para verilip uyuşturucu maddenin alınması yer alıyor.

Topraklık Mahallesi'ndeki bir apartmanın girişinde, geçen aralık ayında yaşanan uyuşturucu alışverişi, binanın güvenli kamerasına yansıdı.

APARTMANDA PARA ALIŞVERİŞİ

Apartmanın girişine gelen kimliği belirsiz üç erkek, önce gelen giden olup olmadığını kontrol ediyor, ardından uyuşturucu alışverişi başlıyor. Görüntüde 3 kişiden birisi cebindeki parayı çıkarıyor, yanındakine veriyor. Parayı alan kişi sahte mi değil mi diye kontrol ettikten sonra yanındaki diğer arkadaşına veriyor. Parayı alan kişi, apartmanın içindeki daireye gidiyor. Uyuşturucu alacak kişi apartmanın girişinde bir süre bekledikten sonra, evinden gelen kişi, yanında getirdiği ve uyuşturucu hap olduğu sanılan maddeyi bekleyen kişiye veriyor.

EMNİYET UYUŞTURUCU TACİRLERİNİ ARIYOR

Bu sırada bazı apartman sakinleri de hiçbir şeyin farkında olmadan evlerine giriyor. Uyuşturucu ticareti sırasında hap olduğu düşünülen maddeyi alan kişi, beğenmeyince geri verip parasını istiyor. Kısa süreliğine tartışma yaşanan görüntüde, verdiği hapı geri alan satıcı, başka hap veriyor. Apartman sakinleri görüntüleri inceleyince polise haber verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, görüntüleri inceleyerek uyuşturucu ticareti yapan üç kişiyi aramaya başladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Pamukkale Denizli 3.Sayfa Yerel Haberler

500

Yorumlar (6)

Sakal Kırpan:

Sakala bak sorsan müslümanım der bu ülke bu sahte müslümanlardan çektiği kadar çekmedi tarihten bu güne. . .

3
7
yanıtYanıtla
cavus celik:

BOBREK VEYA KALP BEKLEYEN HASTALARA VERECEKSIN BU UYUSTURUCU SATANLARIN ORGANLARINI

3
1
yanıtYanıtla
POST:

tiplere bak berduş bir pantolon ıslak kokuşuk ayakkabılar ciğeri beş para etmez organları. bunların üstüne bomba bağlayıp havan topuyla ypg ye fırlatın daha masrafsız tsk bunu yapmalı.

0
0
yanıtYanıtla
SEMİH RAMİZ:

BEN BU YOLA DÜŞTÜMDE NEDEN DÜŞTÜM KARDEŞ. . . SEN BENİM NELER ÇEKTİĞİMİ NERDEN BİLECEKSİN. .

yanıt0
yanıt7
ELF:

SEMİH RAMİZ Allah beyin vermiş başkaları düşmedi de sen neden düştün tembellikten rahatlıktan beynini kullanmak zor geldiğinden. Hayata dair bir aktiviten yok boş boş yaşamak daha kolay yatmak daha kolay gelmiş.

yanıt1
yanıt2
cüüüüüüüüüüs artik:

bunlar tutuklanip cezaevine konmuyormu arkadas yoksa bu ülkenin emniyeti adli makamlaridami bu isin icinde hicyoktan yere ömrünü hapishanelerde geciren sucsuz insanlar varken bunlar disarimi saliniyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title