Haberler

Deniz Türüç'ün frikik öncesi ettiği dua kameralara yansıdı!

Güncelleme:

A Milli Takımımızın Moldova karşısında ikinci golünü kaydeden Deniz Türüç'ün, topa vurmadan önce ettiği dua kameralara yansıdı.

2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu'nda A Milli Futbol Takımımız, Moldova'yı 4-0 mağlup etti. Ay yıldızlılara galibiyeti getiren golleri 37 ile 79. dakikalarda Cenk Tosun, 57. dakikada Deniz Türüç ve 88. dakikada Yusuf Yazıcı kaydetti.

Deniz Türüç'ün frikik öncesi ettiği dua kameralara yansıdı!

"İNŞALLAH GOL OLUR YARABBİM"

57. dakikada ceza sahası ile orta sahanın tam ortasından kazanılan serbest vuruşu kullanan Deniz Türüç, düzgün bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi. Başarılı oyuncunun topun başına geçtikten sonra, "Bismillahirrahmanirrahim inşallah gol olur yarabbim" demesi kameralara yansıdı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Deniz Türüç Moldova Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (15)

şahin06:

Allah heryerde nasılda karşılık verdi hemen duana. Düzgün kişilikli inançlı güzel insan vurduğun gol olsun

76
1
yanıtYanıtla
ADSIZ:

CHP LİLER GÖRMESİN LAİKLİK ELDEN GİTTİ

33
18
yanıtYanıtla
sahipsiz:

Imani olan bir cocuk deniz cok iyi yerlere gelicek ve fb de kalmaz avrupaya gider.

37
2
yanıtYanıtla
ceritoğlu:

kilidi açana kadar sıkıldım ama gol olduktan sonra rahat seyrettim tebrikler yavruların hepsine gelsin.

32
0
yanıtYanıtla
kadir altunbaş:

yolunuz açık olsun inşallah

27
0
yanıtYanıtla
kayserili sucuk:

kayseriden biliyorum 10 numara ama ortasahanın heryerinde oynayabilir çok kaliteli duzgun karakterli bir oyuncu

17
0
yanıtYanıtla
........:

En güzel dua gizli yapılan ve sadece yüce yaratan ile kul arasında olan duadır!

6
9
yanıtYanıtla
........:

Anlaşılan Deniz büyük takımlarda oynamak ve popülerliğini korumak istiyor. Buda ancak çok çalışmakla mümkün!

3
11
yanıtYanıtla
Yer gok dua ile donuyor derler:

Mesin yuvarlakta dua ile donuyormus meger. Izlandaya selam olsun firca 2020 Istanbul anlayana....

5
9
yanıtYanıtla
Memleketim:

Su luzümsüz islere Dua''yi karsitirmayin. Dün Dua etti gol oldu. Yarin Dua eder gol olmaz ne olacak. Allah Moldav''ya macini kabul etti Fransiz macini kabul etmedimi olacak. (Hasa). Abartilacak bir durum yok. Her Müslüman''im diyen bireyin yapmasi gereken yalvaris.

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title