Haberler

Demirkol Ramazan Sofralarında Vatandaşlarla Bir Araya Geliyor

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, belediye tarafından bu yıl 5’incisi kurulan Ramazan Sofralarında vatandaşlarla iftar yapma geleneğini devam ettirdi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, belediye tarafından bu yıl 5'incisi kurulan Ramazan Sofralarında vatandaşlarla iftar yapma geleneğini devam ettirdi.

Haliliye Belediyesi, geleneksel hale getirdiği Ramazan Sofralarını, bu yıl beşinci kez kurdu. Cumhuriyet Meydanı, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastane bahçesi, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi bahçesi ve Süleymaniye Mahallesi Mehmet Saçlı Ortaokulu bahçesinde kurulan iftar sofraları, yüzlerce vatandaşı aynı sofrada bir araya getiriyor. İftar sofralarının yanı sıra, Cumhuriyet Meydanında her gece de sahur sofrası kurulup, vatandaşlara sahur ikramında bulunuluyor. Cumhuriyet Meydanındaki iftar sofrasına katılım yoğun olurken, Demirkol'da her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlar birlikte aynı iftar sofrasında bir araya geliyor. İftar sofrasına gelen tüm vatandaşlarla görüşen Demirkol, vatandaşların Ramazan Ayını da tebrik etti. Okunan ezanla birlikte vatandaşlar hep birlikte orucunu açıp, dualar etti. Ramazan ayı boyunca sahur sofrası, akşamları ise iftar sofralarını kuracaklarının belirten Demirkol, "Öncelikle mübarek Ramazan Ayının halkımıza sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle tüm halkımızı Ramazan'ın feyzinden, bereketinden, rahmetinden istifade etmesini temenni ediyorum. Cenab-ı Hakk hamdolsun bizleri sağlıkla, huzurla beşinci senede de halkımızla buluşturdu. Haliliye Belediyesi olarak 2014 yılında başladığımız Ramazan Ayı programlarımız artarak devam etmektedir. Cumhuriyet Meydanında, Süleymaniye Mehmet Saçlı İlkokulu ve Karşıyaka Mahallemizde iftar sofralarımız, geçen yıllardan bugüne devam etmektedir. Bu yıl, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Harran Üniversitesi Araştırma Hastanesindeki hasta yakınlarımız için sıcak iftar ikramımız devam ediyor. Geçen yıllar, hasta yakınlarımıza paket şeklinde iftar ikramlarımız oluyordu fakat bu yıl hastanelerde de, iftar sofraları kurduk. İftar sofralarımızı kurmaya devam edeceğiz. Valilik yanındaki Cumhuriyet Meydanında, geleneksel olarak devam ettirdiğimiz sahur ikramımız devam etmektedir. Muhtaç olsun, olmasın iftar ve sahur sofralarımıza tüm halkımız davetlidir" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Harran Üniversitesi Mehmet Akif İnan Süleymaniye Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title