Haberler

Demirkazık Dağı'nda Kaybolan Dağcının Ölü Bulunması

Niğde'nin Çamardı ilçesindeki Demirkazık Dağı'nda kaybolan ve yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda cesedine ulaşılan dağcı Serdar Ayrılmaz'ın (56) cenazesi, bulunduğu yerden çıkartıldı.

Niğde'nin Çamardı ilçesindeki Demirkazık Dağı'nda kaybolan ve yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda cesedine ulaşılan dağcı Serdar Ayrılmaz'ın (56) cenazesi, bulunduğu yerden çıkartıldı.

3 bin 700 rakımlı Demirkazık Dağı'na tırmanan ve ailesinin kayıp başvurusu üzerine jandarma, AFAD, UMKE ile AKUT'un desteğiyle dağda yapılan aramada dün cesedine ulaşılan Ayrılmaz'ın cesedinin bulunduğu yerden çıkartılması için ilçeye Ankara'dan Jandarma Arama Kurturma (JAK) ekipleri geldi.

Ekipler, bin 900 rakımlı Cımbar Vadisi'nde yaklaşık 6 saat süren çalışma sonucunda ulaştıkları Ayrılmaz'ın cenazesini bir sedyeye bağlayarak askeri helikoptere taşıdı. Ayrılmaz'ın cenazesi, Demirkazık Dağevi önüne inen helikopterden alınarak, burada bekletilen ambulansla otopsi işlemleri için Çamardı Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Niğde'nin Çamardı ilçesindeki Demirkazık Dağı'na tırmanan ve kaybolduğu bildirilen dağcı Serdar Ayrılmaz, yapılan arama çalışmaları sonucu Cımbar Vadisi'nde ölü bulunmuştu. Kayalıklardan düşerek hayatını kaybettiği belirlenen Ayrılmaz'ın cenazesi, hava muhalefeti nedeniyle bulunduğu yerden alınamamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Çamardı Niğde Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title