Haberler

Demet Akalın, Ece Erken'den Şikayetçi Oldu

Güncelleme:

Sunucu Ece Erken'in, şarkıcı Demet Akalın'a hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada Demet Akalın ifade verdi.

Sunucu Ece Erken'in, şarkıcı Demet Akalın'a hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada Demet Akalın ifade verdi. Akalın, "Benzeri hakaret eylemlerine halen devam etmektedir. Mehmet Ali Erbil'in cep telefonuna bu mesajları göndermiş. Ben bu nedenle şikayetçiyim" dedi.

Sunucu Ece Erken'in, şarkıcı Demet Akalın'a hakaret ettiği iddiasıyla açılan davanın 2. duruşması bugün görüldü. İstanbul 5. Sulh Ceza Mahkemesi'nde görülen 2. duruşmaya müşteki Demet Akalın katıldı. Sanık Ece Erken ise mazeret bildirerek duruşmaya gelmedi.

AKALIN: "ECE ERKEN'DEN ŞİKAYETÇİYİM"

Duruşmada Şarkıcı Demet Akalın'ın ifade verdi. Sanık Ece Erken'in hakaret içeren mesajları neden gönderdiğini bilmediğini söyleyen Akalın, "Benzeri hakaret eylemlerine halen devam etmektedir. Mehmet Ali Erbil'in cep telefonuna bu mesajları göndermiş. Ben bu nedenle şikayetçiyim" dedi. Ece Erken'in gönderdiği mesajla kendisini küçük düşürdüğünü ifade eden Akalın, "Bu mesajla ne demek istediğini anlayamadım ama bizi küçük düşürme hareketi vardır" diye konuştu. Mahkeme ise, Ece Erken'in mazeretini kabul ederek, bir sonraki duruşmaya da gelmezse Erken'in zorla getirilmesi konusunun düşünülmesine karar verdi. Mahkeme duruşmayı erteledi.

-İDDİANAMEDEN-

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanık Ece Erken'in 27 Aralık 2010'da Mehmet Ali Erbil'in cep telefonuna her iki şikayetçiyle ilgili hakaret içerikli mesaj yolladığı belirtildi. İddianamede, sanık Ece Erken'in hakaret suçunu iki kişiye karşı işlediği gerekçesiyle toplam 1 yıldan 2,5 yıla kadar hapis istemiyle cezalandırılması isteniyor. Ece Erken'in kendi cep telefonundan Demet Akalın ve Elif Güvendik'i ima ederek Mehmet Ali Erbil'e "O paralı karıları üstüme salıyorsun" şeklinde mesaj attığı iddia edilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Erbil Demet Akalın Ece Erken istanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title