Haberler

Demet Akalın'dan Hayranlarına Single Müjdesi

Demet Akalın'dan hayranlarına single müjdesi Demet Akalın; "Hira'nın oyuncu olmasını isterim" Demet Akalın; "Şöhret çok önemsenecek bir şey değil"MUĞLA - Bodrum'da bir eğlence mekanında sahne alan Demet Akalın hayranlarına single müjdesi verdi.

Demet Akalın'dan hayranlarına single müjdesi

Demet Akalın; "Hira'nın oyuncu olmasını isterim"

Demet Akalın; "Şöhret çok önemsenecek bir şey değil"

MUĞLA - Bodrum'da bir eğlence mekanında sahne alan Demet Akalın hayranlarına single müjdesi verdi. Akalın, kızı Hira'nın oyuncu olmasını istediğini ve oyunculuk da çok yetenekli olduğunu ifade etti.

Ünlü Pop sanatçısı Demet Akalın'ın Bodrum'da sahne aldığı gece kulübünde izdiham oluştu. Gümbet Barlar Sokağı'ndaki Pasha Clup'ta sahne alan Demet Akalın hayranları kapıda uzun kuyruklar oluşturdu. Akalın sahneye çıkmadan saatler öncesinden biletler tükendi. Bin 500 kişilik kulübe 2 bin 500 kişi girince Akalın hayranları birbirlerini ezdi. Adım atacak yer kalmayan Pasha Clup'te Akalın'ın bazı hayranları kapılar kapanınca konseri sokaktan izlemek zorunda kaldı.

Eski ve yeni albümünden şarkılarını seslendiren Akalın yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçı yaptığı dans şovlarla da büyük beğeni topladı. Söylediği şarkılara eşlik eden Akalın hayranları fotoğrafını çekmek için de birbirleriyle yarıştı.

Sahne öncesi basın mensuplarına konuşan Demet Akalın, müjdeleri ardı ardına sıralayarak; "Sağ olsun Bodrum seviyor beni. Haftada 3 değişik yerde çıkıyorum. Bugün Pasha kulüpteyiz. Yazın daha yoğun geçiyor. Önümüzdeki hafta bir de single çıkıyor. Bugün azıcık bir çaldık, kıyamet koptu. İnsanlar çok beğendi. Klibi çektim, Cuma günü elinizde. Şarkı çok güzel oldu" diye konuştu.

2 yıl aradan sonra spora başladı

Sağlığınızı nasıl koruyorsunuz sorusuna ise Akalın, "Bugün midem çok kötüydü. Şimdi soda içip duruyorum. Küçüklüğümden beri beni araba tutar. Tekrar spor yapmaya başladım. Daha önce yürüyordum. Ama 2 senedir bir tane plates hocası belimi sakatladı. Buradan hanımlara uyarı, her önüne gelen hocayı sertifikalı zannetmeyin. Benim hocam 'Lütfen Demet hanım ağrının üstüne gidin' dedi bana. Kardeşim ben kendi vücudumu tanıyorum. Benim menüsküsüm var, belim sakat. Her hareketi öyle dangıl dungul yapamam. Böyle ukala ukala bir yaptırdı. 2 senedir anca kendime geliyorum" dedi.

Hira Gupse Özay'ı "Deliha" sanıyor

Basın mensuplarının kızı Hira ile ilgili sorduğu 'Hira ne olacak acaba?' sorusuna Demet Akalın, şöyle cevap verdi: "Valla ben de çok merak ediyorum. Bence tiyatrocu olacak. İnanılmaz güzel yeteneği var. Bir de ben onu kışın her hafta tiyatroya götürdüm. Mesela sinemada durmuyor ama tiyatroda duruyor. Oyunculuğa çok meraklı. Gupse'ye bayılıyor. Onu Deliha olarak seviyor. Sürekli onunla mesajlaşıyor. Şöhret o kadar çok önemsenecek bir şey değil. Hira bir gün çok şöhretli de olsa benim için sıkıntı değil. Çocuğum bu piyasadan uzak dursun demiyorum. Çok sevdiğim bir işi yapıyorum. Sahnede olmak çok güzel, Sevilmek çok güzel bir duygu. O da onun farkında. Gittiğimiz yerlerden benden daha çok ilgi gördüğü zamanlar oluyor. Ama şöhretin uzun süreli olması lazım. Şöhret dediğin şey sevilmekle alakalı. Biz bile bu işi hala neden yapıyoruz, daha çok sevilelim, daha çok alkışlanalım diye yapıyoruz. Oyuncu olmasını isterim"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title