Haberler

Defterdarlık'tan Sesob Başkanı Köksal'a Onur Belgesi

Esnaflık Hayatında 40 Yılını Dolduran Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Sesob) Başkanı Beşir Köksal'a Sivas Defterdarlığı Tarafından Onur Belgesi Verildi.

Esnaflık hayatında 40 yılını dolduran Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'a Sivas Defterdarlığı tarafından onur belgesi verildi.

Vergi haftası etkinlikleri çerçevesinde Defterdar Yardımcısı Müslüm Eser, Kale Vergi Dairesi Müdürü Kasım Türkyılmaz ve Site Vergi Dairesi Müdür Vekili Mehmet Temir ile birlikte SESOB'u ziyaret eden Defterdar Duran Salihoğlu, Birlik Başkanı Beşir Köksal'a onur belgesi verdi.

Törende konuşan Sivas Defterdarı Salihoğlu, Defterdarlık olarak bu sene 40 yılını dolduran mükelleflere onur belgesi verme kararı aldıklarını belirterek, yapılan araştırmalar neticesinde Birlik Başkanı Köksal'ında bu belgeyi almaya hak kazandığını tespit ettiklerini söyledi. Salihoğlu, "Yıllarca esnaflık yaparak devlete kazancı oranında vergi ödeyen Sayın Birlik Başkanı Beşir Köksal'a teşekkür ediyoruz. Yaptığımız araştırmalar sonucu vergi yükümlülüğünüzle ilgili ödevlerinizi süresinde ve düzenli bir şekilde yerine getirdiğiniz, mükellefiyetiniz süresince vergi dairesi ile ihtilafınız olmadığını tespit ettik. Bu nedenle, vatandaşlık görevlerinden birisi ve belki de en önemlisi olan vergi verme ödevini yerine getirmede gösterdiğiniz hassasiyet nedeniyle teşkilatım adına tebrik eder, hayırlı ve bol kazançlar dilerim" dedi.

Ziyaretten ve kendisine verilen onur belgesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Köksal, vergi ödemenin bir vatandaşlık görevi olduğunu belirterek, "Esnaf olarak yıllardır hizmet veriyoruz ve kazancımız oranında devletimize de vergimizi ödüyoruz. Bu da bizim için büyük başarı olduğunu düşünüyor ve kendimi de maliye ailesinden hissediyorum. Bana bu duyguyu yaşattığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Sivas Defterdarı Duran Salihoğlu, 40 yılı aşkın süredir esnaflık yaparak vergisini ödeyen SESOB Başkanı Beşir Köksal'a onur belgesi verdi.

(İG-SE-Y) 05.03.2008 17:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title