Haberler

Defne Samyeli, Evinde Sabahladığı Cem Yılmaz'la Yakalandı

Güncelleme:

Aşklarına dolu dizgin devam eden Cem Yılmaz ve Defne Samyeli, Sarıyer'de eğlenmek için gittikleri mekanın çıkışında görüntülendi.

Geçtiğimiz hafta Cem Yılmaz'ın evinde sabahlayan Defne Samyeli'nin komedyenle olan aşkı bütün hızıyla devam ediyor. İkili dün akşam Sarıyer'de bulunan bir mekan çıkışı kameralara yansıdı.

EĞLENCE ÇIKIŞI YAKALANDILAR

Bir süredir Defne Samyeli ile aşk yaşayan Cem Yılmaz, Samyeli'ye bir jest yaparak kızını yeni çekeceği sinema filminin kadrosuna almıştı. Yeni aşık çiftler önceki gece 'Gizli Kalsın' isimli mekan çıkışı objektiflere yansıdı.

Defne Samyeli, Evinde Sabahladığı Cem Yılmaz'la Yakalandı

KAMERALARI FARK ETMEDİLER

Kendisini görüntüleyen kameraları fark etmeyen Cem Yılmaz, yeni aşkı Defne Samyeli ve yanında bulunan bir arkadaşı ile aracına geçerek evlerinin yolunu tuttu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Defne Samyeli Cem Yılmaz Sarıyer Magazin Haberler

500

Yorumlar (83)

ahmet kasap:

bence kızlarını kurtarmak için kendini feda etmiş defne abla :)

12
2
yanıtYanıtla
13.CUMA:

Emin olun dinden imandan bahsedip bunları eleştirenler bilinki en ahlaksız en adi insanlardır ahlak satan ahlak bekçisi kesilen başka hiçbir işe yaramayan soysuzlardır

7
7
yanıtYanıtla
aile kavramı yerle birzın:

müslüman bir toplum olarak aile kavramına çok önem vermemiz gerekir aslında bu ve bunun gibi kendini bilmez şahıslar yüzünden aile kavramı yok olma durumuyla karşı karşıya bunların çocukları annesi veya babasını örnek alarak aynı şeyleri yapacaklardır . . . gayri resmi çocuklar çogalır ve buna halk dilinde sokak çocukları diyoruz aslında sokaklar çocuk doğurmaz bunu biliyoruz . . . .

9
4
yanıtYanıtla
navajho:

herkes yaşamında özgürdür, isteyen dilediği gibi yaşar, sen beğenmiyorsan yapma zorlayan mı var ?

4
9
yanıtYanıtla
amire:

ÇOKTA UMURUMUZDA

10
1
yanıtYanıtla
RACO:

özel dosya üzerinde sabaha kadar çalışmışlar cem özel dosyanın en ince ayrıntısına kadar bakmış dosyayı fena halde kurcalamış defnenin dosyası sağlam o kadar kurcalamaya hiç dağılmamış maşallah:))

7
4
yanıtYanıtla
TAMAM:

TAMAM

3
8
yanıtYanıtla
Kızına nasıl örnek oluyor:

İşlerini böyle çözüyor

7
3
yanıtYanıtla
MARCELİNHO:

ALANZINHO VERENZINHO FERNANDO COUTINHO HOCA MOURINHO

9
0
yanıtYanıtla
46:

A bunlar akp li deyilmi tamam tamam

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title