Haberler

Cumhuriyet Üniversitesinde 18. Gençlik Şöleni

Cumhuriyet Üniversitesi (cü) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (besyo) Tarafından Her Yıl Geleneksel Olarak Düzenlenen Gençlik Şöleninin 18'incisi Gerçekleştirildi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen gençlik şöleninin 18'incisi gerçekleştirildi.

CÜ BESYO Spor Salonu'nda düzenlenen şölen, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Şölenin açılış konuşmasını yapan CÜ BESYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Çimen, bu eğitim-öğretim döneminde öğrencilerin hem derslerinde, hem de sportif etkinliklerde başarılı olduklarını söyledi.

Okullarında eğitim gören öğrencilerin önemli başarılara imza attığını ifade eden Prof. Dr. Çimen, geleneksel hale getirdikleri şölenin 18'incisini düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Üniversite halk oyunları ekibinin gösteri sunduğu şölende, çeşitli yarışmalar. BESYO öğrencilerinin jimnastik, step, halk oyunları gibi çeşitli sportif gösteriler sunduğu şölende, aralarında BESYO öğrencilerinin de bulunduğu Wushucular gösteri yaptı. Özellikle yaşı küçük Wushucuların yaptığı birbirinden estetik hareketler beğeni topladı.

Küçük çocukların da jimnastik gösterisi yaptığı etkinlikte, Sivas'taki bir özel engelli bakımevinde kalan engellilerin yer aldığı halk oyunları ekibi de gösteri sundu.

Etkinliği, CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Köylüoğlu, CÜ Genel Sekreteri Muammer Kokoli, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri izledi.

(AHM-BER) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title