Haberler

'Cumhuriyet Mitingi' Yarın Yapılacak

Tandoğan Meydanı'nda Yarın Yapılacak 'Cumhuriyet Mitingi' Öncesi Güvenlik Önlemleriyle İlgili Bir Toplantı Yapıldı.

Tandoğan Meydanı'nda yarın yapılacak ''Cumhuriyet Mitingi'' öncesi güvenlik önlemleriyle ilgili bir toplantı yapıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya Ankara Valisi Kemal Önal ve Ankara Emniyet Müdürü Ercüment Yılmaz ile miting dolayısıyla uygulanacak güvenlik tedbirlerinden sorumlu amir ve müdürler katıldı.

-BAZI YOLLAR ULAŞIMA KAPATILACAK

Tandoğan Meydanı'nda yapılacak miting nedeniyle en üst düzeyde güvenlik tedbiri uygulanacak. Mitingte 500'ü çevre illerden, bin 500'ü ise Genel Müdürlük kadrosundan takviye olarak alınan toplam 10 bin polis görev yapacak.

Miting dolayısıyla yarın saat 07.00'den itibaren Tandoğan Meydanına çıkan yollar trafiğe kapatılacak.

Tandoğan Meydanı'nın yanı sıra Beşevler Kavşağı, Kazımkarabekir Caddesi, GMK Bulvarı, Gençlik Caddesi ve Akdeniz Caddesi öncelikli olarak trafiğe kapatılacak. Ankara dışından gelen otobüsler AKM'nin bulunduğu alanda (eski hipodrom) park edilecek, otobüslerin geliş güzergahında da önlemler alınacak.

Ankara Emniyet Müdürlüğünün talebi üzerine, miting bitene kadar güvenlik amacıyla Ankaray'ın Tandoğan istasyonu kapalı tutulacak. Ankaray seferleri düzenli olarak gerçekleştirilirken, trenler Tandoğan istasyonunda durmayacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title