Haberler

Çorlu CHP'li Heyet Çorlu'da CHP'li Heyet Çorlu'da

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, hükümetin değişmesi durumunda Türkiye'nin dünyanın en büyük 10 ekonomisi içine girebileceğini savunarak, 'Cumhuriyetin 100.yılında Türkiye dünyanın en büyük 10 ekonomisi içine girerdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, hükümetin değişmesi durumunda Türkiye'nin dünyanın en büyük 10 ekonomisi içine girebileceğini savunarak, 'Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye dünyanın en büyük 10 ekonomisi içine girerdi. Paradigmaların değişmesi gerekiyor. Hükümetin değişmesi gerekiyor' dedi.

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ndeki işadamları ile görüşerek sıkıntılarını tespit etmek için ilçeye gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ve CHP Tekirdağ milletvekilleri Emre Köprülü ile Candan Yüceer, belediye tarafından yeniden düzenlenen Cumhuriyet Parkı'nı gezdi. Park içerisinde belediyeye ait bir odada basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP'li heyet gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Türkiye'nin iyi yönetilmediğini kaydeden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Öztrak imalat rakamlarından örnekler vererek şunları söyledi:

'Türkiye kötü yönetiliyor. 1996 yılında imalatta 13'ncü sırada olan ülkemiz bugün 15'nci sıraya geriledi. Uluslararası rekabet şartlarında imalat sanayisi yüzde 4.5 geriledi. Elektrikte yüzde 6 düşüş var. Aslında en önemlisi AŞ ve iştir. Türkiye iyi yönetilseydi. Cumhuriyetin 100. yılında Türkiye dünyanın en büyük 10 ekonomisi içine girerdi. Paradigmaların değişmesi gerekiyor. Hükümetin değişmesi gerekiyor.'

'TÜRKİYE ZOR SÜREÇTEN GEÇİYOR'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ise iş adamlarının sorunlarının çözmek ve bunları meclise taşımak için burada olduklarını ifade ederek, 'Bugün burada iş adamlarımızın sorunlarını dinlemek için bu bölgede çalışmalar yapıyoruz. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Sanayicisini güçlü kılmak zorunda. İşsizlik çift haneli rakamlara düştü. Sanayicinin önünü açmak gerekiyor. Bunun içinde çalışmalar yapılması gerekiyor' diye konuştu.

Bir süre parktakilerle sohbet eden CHP'li heyet daha sonra Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerini ziyaret ederek ilçeden ayrıldılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Faik Öztrak Türkiye Çorlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title