Haberler

Çine Muhtarlar Derneği Görev Dağılımını Yaptı

Çine Muhtarlar Derneği'nin Yeni Yönetimi Yapılan Kongrenin Ardından Görev Dağılımı Yaptı. Dernek Binasında Yapılan Görev Dağılımı Sırasında Konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Akalın, "Yaptığımız Seçimde Dernek Üyesi Arkadaşlarımız Bizlere 3 Yıl Görev Verdi. Bize Oy Veren Vermeyen Herkesten Allah Razı Olsun" Dedi.

Çine Muhtarlar Derneği’nin yeni yönetimi yapılan kongrenin ardından görev dağılımı yaptı. Dernek binasında yapılan görev dağılımı sırasında konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Akalın, “Yaptığımız seçimde dernek üyesi arkadaşlarımız bizlere 3 yıl görev verdi. Bize oy veren vermeyen herkesten Allah razı olsun" dedi.

Dernek yönetimi olarak hem sosyal hem de kültürel alanlarda faaliyetlerinin olacağını belirten Akalın, “Geçmişe sünger çekip yeni bir sayfa açacağız. Önceki yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Çine’deki muhtarların bir vizyonu var. 76 köy ve mahalle muhtarları ile kendi alanımızda sivil toplum örgütlerinin en güçlüsü biziz. Bu gücümüzü hiçbir zaman kullanmadık. Burada önemli olan sosyal aktiveleri geliştirmektir. Bizim amacımız tüm muhtarların sorunlarını çözmektir" dedi.

Kadir Akalın Başkanlığındaki Çine Muhtarlar Derneği'nde yapılan görev dağılımında Adnan Alkan 2. başkanlığa, Baki Akgümüş başkan yardımcılığına, Arif Açıkgöz genel sekreterliğe, Rafet Aydın veznedarlığa, Halil Kapıkıran genel sekreter yardımcılığına, Cavit Uyar basın sözcülüğüne ve Sadettin Muslu da muhasip üyeliğe getirildi.

(YS-İK)

12.02.2008 23:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title