Haberler

CHP'li Meclis Üyesi Ölü Bulundu

Bodrum'a bağlı Yalıkavak Belde Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi Erol Cömet, ot toplamak için gittiği kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti.

Bodrum'a bağlı Yalıkavak Belde Belediyesi'nin CHP'li meclis üyesi Erol Cömet, ot toplamak için gittiği kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Yalıkavak beldesi Güdür bölgesindeki kayalıklarda ot toplamaya giden Erol Cömert'in (51) eve dönmemesi üzerine ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma, AKUT ve vatandaşların katılımıyla arama çalışmalarına başlandı. Cömert'in otomobilinden yola çıkarak dağlık araziyi arayan 12 kişilik AKUT ekibi ve vatandaşlar; 4 saatlik arama sonucunda deniz kenarında Cömert'in cansız bedeniyle karşılaştı. Ot topladığı sırada 25 metrelik uçurumdan düştüğü tahmin edilen Cömert, minibüs şoförlüğü yapıyordu. Evli ve 2 çocuk babası olan CHP'li Cömert'in ölümü üzüntüyle karşılandı.

Cömert'i arama çalışmalarına katılan AKUT ekip lideri Sadettin Uslu,

"Erol Cömert öğlen saatlerinde evinden çıkmış ve Güdür bölgesindeki dağlık alana ot toplamaya gitmiş. Eve geciktiği için ailesi tedirgin olmuş ve jandarma ekiplerine haber vermişler. Bize itfaiye ulaştı. Bölgeye gittiğimizde vatandaşlarla birlikte Cömert'in cansız bedeni ile karşılaştık ve düştüğü uçurumdan çıkardık. Cömert'in cansız bedenini Jandarmaya teslim ettik. Olay yeri inceleme bölgeye geldi ve geniş çaplı bir araştırma yaptı. Yapılan araştırmanın ardından belediye cenaze aracı ile Cömert'in cesedi morga götürüldü. Bundan sonrası bize ait değil nasıl bir işlem yapılır bilmiyoruz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title