Haberler

CHP'li Emir: Melih Gökçek, Giderayak Belediye Kasasını Boşaltmayı Hedefliyor (2)

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında "Melih Gökçek, anlaşılan son çare giderayak, belediye bütçesini boşaltmayı hedefliyor.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında "Melih Gökçek, anlaşılan son çare giderayak, belediye bütçesini boşaltmayı hedefliyor. Melih Gökçek, hangi yolla olursa olsun, 23 yıldır işgal ettiği o koltukta bir dakika daha oturmamalı ve belediye başkanlığı koltuğundan kalkmasının ardından mutlaka yargı karşısında hesap vermelidir" dedi.

CHP'li Emir, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'le ilgili çeşitli iddialarda bulundu.

CHP'li Emir, "Ankara'nın kaynaklarını yıllarca belli odaklara ve şirketlere aktarmaktan çekinmeyen, son yıllarda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaşadığı ifade edilen sorunlardan kaynaklı son dönemi olacağını anlayan ve bu nedenden oğlu Osman Gökçek'i önce bir ilçe belediye başkanlığı, bu olmayınca da Ankara Ticaret Odası Başkanlığına getirmek için çalışan Melih Gökçek, anlaşılan son çare giderayak, belediye bütçesini boşaltmayı hedefliyor." diye konuştu.

'YAKIN ZAMANDA 6 BELEDİYE BAŞKANININ DAHA İSTİFA ETTİRİLMESİ BEKLENİYOR'

Melih Gökçek'in görevinden alınmasının yeterli olmayacağını da savunan CHP'li Emir, şöyle devam etti:

"2019 yılında yapılacak 'başkanlık seçimi', özellikle 'Saray' ve çevresinde şimdiden telaş yaratmış durumda. Bir yandan yandaşlara verilen gelir garantili yol, köprü, hastane ihaleler ve lüks yaşam tercihi nedeniyle har vurup harman savurdukları devlet bütçesini, vergilerle halkın sırtından tekrar doldurup 2019'a hazırlanan AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, diğer yandan parti içi temizliğe girişmiş durumda. AKP'de yıllardır büyükşehir belediye başkanlığı yapan ve görevleri boyunca başında bulundukları şehirleri adeta babalarının çiftliği gibi yönetip 'parsel parsel satanlar', bugün Erdoğan'ın hesaplarında yeri olmadıkları için teker teker AKP mezarlığına gömülmeye başlandı. İstanbul'a her türlü ihaneti yapan Kadir Topbaş bu sürecin ilk mevtası olurken, O'nu Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş izledi. Yakın zamanda 6 belediye başkanının daha istifa ettirilmesi bekleniyor. Bu belediye başkanları arasında en dikkat çeken isim ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek. Öncelikle şunu ifade etmekte yarar var. Melih Gökçek, hangi yolla olursa olsun, 23 yıldır işgal ettiği o koltukta bir dakika daha oturmamalı ve belediye başkanlığı koltuğundan kalkmasının ardından mutlaka yargı karşısında hesap vermelidir." - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Melih Gökçek Murat Emir Ak Parti Politika Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title