Haberler

Çavuşoğlu, Bayram Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, 1 Kasım seçimlerinde Alanyalılardan destek istedi.

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, 1 Kasım seçimlerinde Alanyalılardan destek istedi.

Bayram tatilini memleketi Alanya'da geçiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, beraberindeki AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik ve AK Parti Antalya milletvekili adayı İbrahim Aydın ile Alanya'nın Demirtaş, Kargıcak, Mahmutlar, Kestel, Oba Tosmur ve Çıplaklı mahallelerinde partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı. Ziyaretlerde konuşan Çavuşoğlu, 1 Kasım'da yapılacak seçimleri hatırlatarak, "Bir seçim arifesine giriyoruz. 1 Kasım'da milletvekili seçimi yapılacak. Alanyalı hemşehrilerinim bize büyük destek vereceklerine inanıyorum" dedi.

Koalisyon kurulamadığı için içeride ve dışarıda Türkiye karşıtlarının çıkmış olabileceğini belirterek, "Düşmanlar ortaya çıkmış olabilir. Biz bunun üstesinden geliriz, dik duruşa devam edeceğiz. Terörün de üstesinden geleceğiz. İnşallah her türlü tehditle de baş edeceğiz. Daha da önemlisi, ülkemizi hedeflerine ulaştıracağız. Son 14 yılda Türkiye nereden nereye geldi, bu kazanımlarımızı kaybedemeyiz ama bunun üzerine yeni kazanımları da ortaya koymamız lazım. Hedeflerimize ulaşmamız ve çok daha güçlü olmamız lazım" diye konuştu - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mevlüt Çavuşoğlu Ak Parti Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title