Haberler

Canaydın: Gerets ile Devam Ediyoruz

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Radyospor'da Yayınlanan Radyovole Programına Konuk Oldu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, Radyospor'da yayınlanan Radyovole programına konuk oldu.

Canaydın, Gerets'ten Galatasaray TV'ye, Riva'dan futbol takımına kadar tüm sorulara açıklık getirdi. İşte Galatasaray Başkanının ağzından önemli yanıtlar:

GS TV OCAK AYINDA YAYINDA

Ocak'ın ilk haftasında inşallah yayına başlayacak. Önümüzde değerli kulüplerin kanalları var onlardan tecrübe ediniyoruz. Test yayınları devam diyor. Herhangi bir aksilik olmazsa Ocak ayında yayına başlayacağız. Taraftarlarımız beklesin. Bir de Radyo projemiz olacak...

RİVA İÇİN SON 15 GÜN

Riva için son görüşmeler yapılıyor ve kulübün menfaati için en iyisi neyse onu değerlendireceğiz. 15 gün içinde Riva Projesi'nin tamamen sonuçlanacağını düşünüyorum.

STAT PROJESİNDE İMZALAR ATILDI

Stat Projesi'nde son aşamaya geldik ve bütün imzalar atıldı. Sadece temel atma işlemi kaldı. Ali Sami Yen için çektiğimiz sıkıntıların kaynağı UEFA'nın sıkı kritlerleri. Çok modern bir stat olacak. Türkiye'nin en iyisi olacak...

MAKET KONUSUNDA DİLİMİZ YANIK...

Stat için emsaller UEFA standartları içerisinde çok modern olacak. Belki iddialı bir açıklama olacak ama Türkiye'nin en şık ve Avrupa'nın sayılı statlarından biri olacak. Hayaller gerçek olmaya başladı. Stadın maketi hazırlandı ama kullanmayacağız. Maketten dolayı dilimiz yanık. Yeni yılın ilk ayında temel inşallah atılacak.

GERETS İLE DEVAM...

Hiçbir yönetim toplantımızda Gerets ile ilgili bir görüşme yapmadık. Türkiye'de en iyi futbolu oynayan Galatasaray'ı yıpratmak için medya uğraşıyor. Bazı çatlaklar olduğunu öne sürüyorlar. Biz hocamızdan memnunuz. Takımımızdan memnunuz. Mukavelemiz devam ediyor ve gereken herşey yapılacaktır. Gerets ile devam ediyoruz. Geçen sezon bu takımın, şampiyon takımın başında Gerets vardı. Gerets konusunda spekülasyon yapanlar bunu unutuyor olsa gerek.

CARRUSCA DÜN ELEŞTİRİLİYORDU, BUGÜN TAKDİR EDİLİYOR..

Carrusca düne kadar eleştiriliyordu. Bugün herkes takdir ediyor. Carrusca Arjantin'in şu an en iyi 10 oyuncusundan biri. Sponsorumuz tarafından transfer edildi. Onunla iyi neticeler göreceğiz...

İNAMOTO KÖTÜ TRANSFER DEĞİL..

En iyi yorumcu, antrenör, taktisyenler yine hep basının içinde. Görüyoruz ki İnamoto'nun son 3 maçta yükselen bir performansı var. Demekki kötü transfer değil.

HERŞEY RESİMLERDE, GAZETELERDE...

Derbide ortaya çıkan kirli görüntüler konusunda ise Federasyon ve Disiplin Kurulu'nda bu olay değerlendirilecek. Herşey gözler önünde. Herşey gazetelerde ve resimlerde. Bu safhada konuşmamız sakıncalı. Derbiye gitmeme sebebim ise geçen gidişimden dolayı üzüntüm vardı. Onun için bu kırgınlık için gitmedim...

ŞİMDİ BEKLEME SIRASI BENDE

Aziz Başkan'a ben her zaman yaklaştım. Fakat o kendi değerlendirmesini yaptı. Şimdi bekleme sırası bende. Kulüpler Birliği Başkanlığı'na ben hiçbir zaman tek talip olmadım, 16 kulübün büyük arzusu ve sevgisi ile bu makama geldim. Kulüpler Birliği Vakfı artık saygınlık kazandı ve sesini çıkarmaya başladı.

AVRUPA'NIN EN ZENGİN KULÜPLERİ ARASINA GİRECEĞİZ

Borcumuz aldığımız seviyelerde devam ediyor. Mutlaka borcumuz olacak. Gelirlerimiz giderlerimizi karşılamaz durumda. İnşallah açıkları kapatırsak borcumuz küçülecek ve yatırımlarımızla beraber Avrupa'nın en zengin kulüpleri arasına gireceğiz...

ÇOK HIZLI ÜRÜN SATIYORUZ

Ürünlerimizin azlığı konusunda eksiklikler var fakat tekstilde stok yapmak çok büyük risktir. Demek ki biz çok hızlı satıyoruz. Bir tekstilci olarak söyleyebilirim ki ürünlerimizin kalitesi söylenildiği gibi düşük değil, oldukça yüksek...

SONG HASTA

Song bir rahatsızlık geçiriyor. Bursaspor maçına inşallah düzelir ve oynar. Bugün gazetelerdeki habere göre muhabirler yanlış istihbarat almışlar. Böyle birşey olsa yazıldığı gibi çıkıp direk söyleriz...

BÜLENT, ARİF ve HAKAN'A 3'LÜ JUBİLE...

Bülent Korkmaz, Arif Erdem ve Hakan Şükür'e böyle bir sözümüz var. Bunu bir gün gerçekleştireceğiz. Hagi jubilesini yaptı ve ardından geldi bizde görev yaptı. Ama onu da katılması için davet edeceğiz.

AMATÖR ŞUBELER SPONSORLAR İLE AYAKTA

Basketbol'da bütün ekibe teşekkür ediyorum. Henüz tam kıvama gelmedik. Ama iyi adımlar atılıyor. İnşallah daha iyi olacak. Amatör şubelerimiz mutlaka sponsorlarıyla birlikte ayakta durmak zorunda. Kulüp bütçemiz malesef diğer branşlara yatırım yapmayı karşılamıyor. Sponsorların desteği ile inşallah daha iyi ayağa kalkacağız.

TARAFTAR ve MÜŞTERİ KONUSU...

Taraftar olmazsa Galatasaray olmaz. Taraftarın görüşü bizim için her zaman önemli. Taraftara müşteri dediğimiz için eleştiriliyorlar. Geçen gün bir ekonomi panelinde herkes bu kelimeyi kullandı. Müşteri velinimettir. Taraftarımızın bu tarafına iyi bir stat, iyi bir servis, iyi bir mal satımı ile hizmet etmemiz gerekiyor. Ben bu müşteri lafını kullandığımda taraftarı 'en büyük' olarak gördüm. Onların isteklerini yerine getirmemiz gerekiyor diye düşündüm. Taraftar cefakardır, onların beklentisi şampiyonluktur. Fakat müşteri yönünde onlara iyi hizmet sunmak zorundayız.

MÜZE MÜJDESİ

2007 yılında Galatasaray Postahanesi tüm Galatasaraylıların, tüm futbolseverlerin herkesin kullanımına müze olarak açılacak ve Dünya'nın en büyük müzelerinden biri olacak.

FARK BİZİ KAMÇILAR

Puan farkları bizi kamçılar. Galatasaray 9 puan geriden çok şampiyon oldu. Şu an Türkiye'nin en iyi futbolunu oynuyoruz. Tüm taraftarlarımız rahat olsunlar. Sonunda başarıya ulaşan taraf biz olacağız.

EN BÜYÜK SERMAYEMİZ ALTYAPI

En büyük yatırımımız altyapıdır. Ali Yavaş, Fatih Hocama hepsine teşekkür ediyorum. 51 tane yaş grubuna uygun Milli futbolcumuz var. 12-13 tane Galatasaray'da devreye girebilecek gençlerimiz var. İlk defa büyük bir derbide dahil hocamız Gerets iki tane bek ve bir orta sahamızda gençlere şans verdi. Arda'nın Manisa'ya gitmesinde ısrarla bizi zorlayan Eric Gerets'dir. Ve şimdi Arda'nın meyvasını yiyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde emanet futbolcularımız var. Galatasaray'ın en büyük sermayesi budur.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title