Haberler

Çanakkale'de 46 Kaçak Yakalandı

Çanakkale'de 46 kaçak yakalandıÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'nden lastik botla ve yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalışan Afganistan uyruklu 46 kaçak, sahil güvenlik ekiplerince yakalandı.

Çanakkale'de 46 kaçak yakalandı

ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'nden lastik botla ve yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye çalışan Afganistan uyruklu 46 kaçak, sahil güvenlik ekiplerince yakalandı.

Ayvacık İlçesi açıklarında devriye görevi yürüten sahil güvenlik ekipleri bu sabah, Assos Kadırga Burnu Mevkiinde bir grubun lastik botla denize açıldığını tespit etti. Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı 'KB 4305' Bot Komutanlığınca denizden 1 mil açıkta düzenlenen operasyonda, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Afganistan uyruklu 46 kaçak yakalandı. Küçükkuyu'daki Sahil Güvenlik Karakolu'na getirilen kaçaklara battaniye, eşofman, ayakkabı ve yiyecek verildi. Kaçaklar, işlemlerinin ardından Ayvacık'taki Yabancılar Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Afganistan Çanakkale Ayvacık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title