Haberler

Çanakkale'de 2 ayda ikinci kez meyve veren ağaç sahibini şaşırttı

Güncelleme:

Çanakkale'de 2 ayda ikinci kez meyve veren ağaç sahibini şaşırttı Çanakkale'de 2 ay ara ile ikinci kez meyve veren armut ağacı şaşırttıÇANAKKALE - Çanakkale'de 2 ay ara ile ikinci kez meyve veren armut ağacı görenleri şaşırtıyor.

Çanakkale'de 2 ayda ikinci kez meyve veren ağaç sahibini şaşırttı

Çanakkale'de 2 ay ara ile ikinci kez meyve veren armut ağacı şaşırttı

ÇANAKKALE - Çanakkale'de 2 ay ara ile ikinci kez meyve veren armut ağacı görenleri şaşırtıyor.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı Şahinli köyünde, armut ağacı yaklaşık 2 ay ara ile ikinci kez meyve verdi. Ağustos ayında meyve hasadını tamamlayan Halil Sevinç (60), tarlasındaki deveci armudunun yeniden salkım salkım meyve verdiğini görünce şaşkınlığını gizleyemedi. 60 yaşında ilk defa böyle bir olayla karşılaştığını ifade eden Sevinç " Ben 60 yaşındayım daha önce hiç 2 ay ara ile meyve veren armut ağacı görmedim. Bu ağaçtaki armutları topladım. Sıcak havalarında etkisiyle çiçek açıp yeniden meyve verdi. Yılda bir kere meyve verir fakat, bu yıl iki defa meyve verdi" dedi. Olmuş armutları ağaçtan toplayarak tadına bakan Sevinç "Vallahi şeker şeker" diyerek armut yedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title