Haberler

Çanakkale: Çanakkale'de Cadde ve Sokaklarda Kulanılmayan Elektrik Direkleri Kaldırılıyor

Çanakkale'de Elektrik Hatlarının Yeraltına Alındığı Cadde ve Sokaklarda Kullanılmadığı İçin Görüntü Kirlililiğine Sebep Olan Elektrik Direkleri Kaldırılıyor.

Çanakkale'de elektrik hatlarının yeraltına alındığı cadde ve sokaklarda kullanılmadığı için görüntü kirlililiğine sebep olan elektrik direkleri kaldırılıyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Çanakkale İl Müdürlüğü yetkilileri elektrik kablolarının yeraltına alındığı cadde ve sokaklarda görüntü kirliliğine sebep olan elektrik direklerinin kaldırılmaya devam edildiğini belirterek, "İl merkezinde elektrik hatlarının yeraltına alma çalışmalarının tamamlandığı bölgelerdeki bu elektrik direkleri belirli periyotlarla kaldırılıyor. Bu direklerin büyük bir bölümü kaldırıldı. Kaldırılan bu direkler ise elektrik hatlarının yeraltına alınmadığı başka yerlerde kullanılacak" dediler.

(AÖ-MŞ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title