Haberler

Cameron ve Kate Çok Çirkin!

Darwın'in Evrim Teorisi 'Güçlü Olan Hayatta Kalır, Zayıf Elenir'den Yola Çıkan Üç Avustralyalı Kafadar, Kusursuz 'Güzel'lerin Peşine Düştü..

DARWIN'İN EVRİM TEORİSİ 'GÜÇLÜ OLAN HAYATTA KALIR, ZAYIF ELENİR'DEN YOLA ÇIKAN ÜÇ AVUSTRALYALI KAFADAR, KUSURSUZ 'GÜZEL'LERİN PEŞİNE DÜŞTÜ..

Güzel olmayanların 'asla ve asla' giremediği 'darwindating.com' sitesinde çöpçatanlık yapan bu üçlü, Cameron Diaz'ı bile güzelden saymıyor..

Burnunuz kemikli, saçınızın rengi kızıl mı? Dişleriniz çarpık, cildiniz sivilceli mi? Yoksa çilli misiniz? O zaman size kötü bir haberimiz var; darwindating.com sitesine göre fena halde çirkinsiniz! Bir süre önce hizmet vermeye başlayan darwindating. com sitesi, evrim teorisiyle tanınan Charles Darwin'in öğretilerine göre, size en uygun eşi bulan bir çöpçatanlık sitesi. Site Darwin'in evrim teorisinde değindiği 'güçlü olanın hayatta kalması ve zayıf olanın doğanın içinde yok olması' ilkesine dayanıyor. Sitenin Avustralyalı kurucuları Michael Fox, James Duffy ve Michael Knapp, çöpçatanlık sitelerinde gördükleri çirkin insanlardan sonra böyle bir siteyi açmaya karar verdiklerini söylüyor.

NE PARA NE KÜLTÜR

Site kapılarını, sadece kendi kurallarına göre, fiziksel olarak kusursuz özelliklere sahip olanlara açıyor ve bu kişileri birleştirmeyi amaçlıyor! Adresi ilk tıkladığınızda karşınıza uzunca bir liste çıkıyor, bu listede istenmeyen fiziksel özellikler yazıyor. Örneğin sivilceliyseniz, kızıl saçlıysanız, vücudunuzda gerekenden fazla kıl varsa, kalçalarınız çok büyükse, fazla kiloluysanız, sırtınızda bile tüy varsa, dişleriniz eksik ya da çarpıksa bu siteye üye olmanız mümkün olmuyor! Daha da uzayıp giden liste, bu sayede daha baştan birçok kişiyi eliyor. Ne güçlü bir mizah yeteneğinizin olması, ne zengin, ne kültürlü olmanız bu siteye girmenize olanak sağlamıyor. Girişte verilen listede sayılan olumsuz özelliklerin hiçbirisi sizde yoksa, siteye bir fotoğrafınızı gönderiyorsunuz ve kabul edilmeyi bekliyorsunuz. Ayrıca siteye girişiniz için üyelerin de onayı gerekiyor. Fotoğrafınız siteye konuluyor ve üyeler arasında bir oylamaya sunuluyor. Çoğunluk kabul ederse, siz de onların arasında yerinizi almış oluyorsunuz. www.darwindating.com'da Hollywood'un ünlü yıldızları bile kabul görmüyor. Mesela bu yıl ünlü erkek dergisi FHM tarafından en seksi 100 kadın listesinde 20'nci olan Cameron Diaz, estetik yaptırmasına rağmen burnu düzgün durmadığı için, Kate Moss saçları seyrek ve dişleri biçimsiz olduğu için, Britney Spears ise saçlarını kazıttığı için bu siteye göre çok çirkin! Siteyi kuran üçlü, her gün binlerce başvuru aldıklarını ve çoğunu elediklerini dile getiriyor ve ekliyor: 'Bizden nefret edenlerin sayısı giderek artıyor!'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title