Haberler

Çalışkan Boztepe İlçe Teşkilatı Başbakanla Buluştu

Güncelleme:

Milletvekili Ve Genel Başkan Danışmanı Çalışkan, TBMM AK Parti Grup Toplantısına Davet Ettiği Boztepe İlçe Teşkilatı Üyelerini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İle Görüştürdü.

Ak parti kırşehir milletvekili ve genel başkan danışmanı abdullah çalışkan, tbmm ak parti grup toplantısına davet ettiği boztepe ilçe teşkilatı üyelerini başbakan recep tayyip erdoğan ile görüştürdü. Boztepe Belediye Başkanı Ramazan AYDIN, AK Parti Boztepe İlçe Başkanı Levent ALTUNTAŞ ve beraberindeki teşkilat üyeleri Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Başbakanla gerçekleşen görüşmenin ardından misafir heyet AK PARTİ Genel Merkezine geçerek Boztepe'de yürütülen hizmetler konusunda ÇALIŞKAN'ın başkanlığında bir durum değerlendirme toplantısı yaptılar. Toplantıda yaklaşan seçimler ve teşkilat çalışmaları da değerlendirildi.

ÇALIŞKAN, teşkilatların daha sıkı çalışmasını ve yapılan hizmetleri ev ev anlatması gerektiğini belirtti. İlimizin kalkınması ve gelişmesi için bu güne kadar birlik ve uyum içerisinde gerçekleştirilen öz verili çalışmaların bundan sonra da sürdürülmesi gerektiğini söyledi.

ÇALIŞKAN, "AK Parti'yi farklı ve başarılı kılan teşkilatlanma şekli ve teşkilat üyelerinin öz verili çalışmalarıdır. Teşkilat üyelerimiz gerçek birer isimsiz kahramanlardır. Onların gayretli çalışmaları sayesinde halkımızın bizlere olan güven duygusu ve iyi niyeti sandıklara yansıtılabilmiştir. Hükümetimiz de halkımızın bu güven ve emanetine sadık kalarak gece gündüz demeden çalışmaktadır" dedi.

AK Parti Grup Toplantısına katılarak Başbakanı dinlemekten ve Genel Merkez ortamında ilçelerinin sorunlarını dile getirmekten memnun olan teşkilat üyeleri yaklaşan seçimlere gayet hazır olduklarını ve Boztepe halkının da ilçelerinin AK Parti iktidarı döneminde aldığı yatırım ve hizmetlere teşekkürlerini seçimlerde en iyi şekilde göstereceklerine inandıklarını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title