Haberler

Çalışan Kadınların Oluşturduğu Ritm Grubunun Dinletisi - Bilecik

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde çalışan kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla müzik dinletisi sundu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde çalışan kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla müzik dinletisi sundu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde çalışan kadınların oluşturduğu ritm grubu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Bilecik Kapalı Pazaryerinde sahne aldı. Kadınlardan oluşan topluluk, davul ve darbukalar eşliğinde şarkı söyledi.

Grup üyelerinden sosyal hizmet uzmanı Çağla Basmacı, 8 Mart'ı kutlamak istediklerini dile getirerek, "Kadın sanattır, kadın neşedir, kadın üretkendir. Memleketimizin kadın ve erkeklerini bir diğerini sürükleyen ve taşıyan değil el ele ve aynı tempoda yürüyen bir insan olarak göreceğimiz günlerin uzak olmamasını temenni ediyoruz." dedi.

İşaret dili tercümanı olarak görev yapan Hülya Navruz ise kadının üretkenliğine dikkat çekmek amacıyla kurdukları ritim grubu ile böyle bir gösteri hazırladıklarını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title