Haberler

Çalık'dan Arguvan İlçesine Teşekkür Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Arguvan ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Arguvan ilçesini ziyaret etti. Çalık, "2002 yılında Türkiye ile Yunanistan'ın ekonomik dengeleri bir birine çok yakın, göstergeleri bir birine çok yakındı. İflas eden Yunanistan gibi bir Türkiye yok ise bunun en önemli sebebi tek başına AK Parti iktidarıdır" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar ve partililer birlikte Arguvan ilçesine 7 Haziran sonrası teşekkür ziyaretinde bulundular. Çalık ve Yaşar esnafları ziyaret ederek, teşekkür ettiler. AK Parti Arguvan İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen istişare toplantısında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, "Burada bir birimizi anlamaktan çok sizinle temas etmek ve sizi dinlemek istiyoruz. Seçim sonucunu sizinle istişare etmek için geldik" diye konuştu.

Konuşmasına Arguvan ilçesine yapılan yatırımlar hakkında bilgi vererek başlayan Çalık, "Yıllar sonra Yoncalı Barajı'nın temelini attık ve ek ödeneklerle güçlü bir şekilde projenin tamamlanması için çalışmaları sürdürüyoruz. Heyelan bölgesinde olan evlerin yeniden AFAD tarafından yapılması için daha önce çalışmalarımızı başlatmıştık, bu görüşmeler devam ediyor. Büyükşehir belediyemizin Arguvan için yapacağı yol çalışmaları daha önce İl Özel İdaresi'nin yapmış olduğu yol çalışmasının en az 10 katı. Koalisyon çalışmalarından sonrada ilk hedefimiz hükümeti kurmaktır. İktidar olarak devam edersek ne ala, olmadığı takdirde muhalefet ve oda olmazsa sandığa teşkilatlarımızın hazır olduğunu çok net şekilde görüyoruz" dedi.

Yunanistan'daki son gelişmeleri de değerlendiren Çalık, "2002 yılında Türkiye ile Yunanistan'ın ekonomik dengeleri bir birine çok yakın, göstergeleri bir birine çok yakındı. Bugün Yunanistan iflasın eşiğinde, Türkiye ise büyüyen ve gelişen bir ülke. Ekonomik göstergelerimiz çok iyi gidiyor. İflas eden Yunanistan gibi bir Türkiye yok ise bunun en önemli sebebi tek başına AK Parti iktidarıdır. İnşallah bundan sonrada iktidar olan süreci devam eder ve istikrar sürer" ifadelerine yer verdi.

Çalık, Arguvan ilçe merkezinde Tepebağ Mahallesi'nde bir süre önce çıkan yangında evleri zarar gören vatandaşları ziyaret etti. Çalık, burada AFAD yöneticilerini arayarak, vatandaşlarla ilgili çalışmaların kısa sürede hızlı bir şekilde bitirilmesini istedi. Çalık ve beraberindeki heyet Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya'yı da ziyaret etti. Çalık, burada evleri yanan vatandaşların sorunlarının çözülmesini isterken, Kaymakam Yosunkaya ise vatandaşlara evlerinin onarılması için 30'ar bin TL yardım için çalışmaların sürdüğünü kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Öznur Çalık Ak Parti Malatya Arguvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title