Haberler

Büyükşehir Belediyesi, Arapgir'de İftar Yemeği Verdi

Arapgir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İftar Çadırı etkinliğin de dün iftar yemeğini Malatya Büyükşehir Belediyesi verdi.

Arapgir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen İftar Çadırı etkinliğin de dün iftar yemeğini Malatya Büyükşehir Belediyesi verdi.

Arapgir H. Sadık Polat Ortaokulu bahçesinde düzenlenen iftar çadırında 2 bine yakın vatandaş yemekte bir araya geldi. İftar yemeğinde vatandaşlara canlı ilahi dinletisi sunuldu. Yemekten iki saat önce ilçeye gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Öznur Çalık ve Milletvekili Nurettin Yaşar, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve partililer tarafından karşılandıktan sonra ilk olarak İlçe Kaymakamı Tekin Erdemir'i makamında ziyaret etti. Ardından heyet esnaflara geride kalan seçimler için teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretler esnasında açıklamada bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "7 Haziran 2015 Genel Seçimleri zorlu bir sürecin ve uzun bir maratonun ardından gerçekleşti. 2002'den bu yana girdiği her seçimi alnının akıyla kazanan Ak Parti, bu seçimde de sandıktan birinci parti olarak çıkmayı başardı. Bugün Arapgir'de Büyükşehir Belediyemizin, Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'ın düzenlemiş olduğu, Arapgir İftar yemeğinde Arapgirlilerle bir araya gelerek onlarla hem hasbihal etmek, hem de seçimlerde bizlere, milletin iradesini temsil eden partiye vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etme fırsatı buluyoruz. Vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyor, yüreklere dokunan elleriyle bizlere teslim ettikleri emaneti daha ileri taşıyacağımızın sözünü veriyoruz" diye konuştu.

Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar da, seçim döneminde Arapgir'e gerçekleştirdikleri ziyarette burada siyasi olarak bulunmadığını ve siyasi konuşmalar gerçekleştirmediğini belirtti. Yaşar, "Arapgir'de beni çeken bir şeyler var. Önceden bir bağ varmış, döndüm geldim. Arapgirliler benim canım, ciğerim. Burada onlar için bir şeyler yapabilirsem kendimi mutlu hissederim. Burası benim toprağım, yerim ve yurdum. Ait olduğum yer olarak hissettiğim Arapgir'de böyle güzel bir organizasyon ile bizlerin bir araya gelmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Öznur Çalık, Arapgir Belediyesi İftar Çadırı'nda yenen yemeğin ardından gündüz esnaf ziyareti esnasında Mithat Kantar isimli vatandaşa verdiği söz üzerine İlçe Kaymakamı Tekin Erdemir, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Tümer, AK Parti Arapgir Kadın Kolları Başkanı Neslihan Güler ve bir grup ile birlikte akşam Mehmet Akif Mahallesi'nde bulunan evine ziyarette bulunarak burada ev sahibinin ikram ettiği çayı içti, evin sakinleriyle bir süre sohbet etti. Çalık, daha sonra yol üzerinde bulunan Arapgir İlçe Başkanı Mehmet Tümer'in evini ziyaret ederek, burada Başkan Tümer'in eşiyle bir süre sohbet etti. Heyet daha sonra ilçeden ayrıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Öznur Çalık Ak Parti Malatya Arapgir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title