Haberler

Büyükçekmece'de Okul İsminin Değiştirilmesi Protesto Edildi

Büyükçekmece Dr. Hasan Akgün İlköğretim Okulu'nun İsminin Mahkeme Kararıyla Değiştirilerek Büyükçekmece İlköğretim Okulu Olmasına Veliler ve Öğrenciler Tepki Gösterdi.

Büyükçekmece Dr. Hasan Akgün İlköğretim Okulu'nun isminin mahkeme kararıyla değiştirilerek Büyükçekmece İlköğretim Okulu olmasına veliler ve öğrenciler tepki gösterdi.

1996 yılında Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından yaptırılan Büyükçekmece Dr. Hasan Akgün İlköğretim Okulu'nun ismi, mahkeme kararıyla Büyükçekmece İlköğretim Okulu olarak değiştirildi. Okulun isminin değiştirilmesi veliler ve öğrenciler tarafından protesto edildi. Büyükçekmeçe'ye 15 okul kazandıran Belediye Başkanı Hasan Akgün konu ile ilgili olarak "Biz tabela peşinde değiliz, okulun tabelası değil bizi okulun kendisi ilgilendirir. Ben Büyükçekmece'ye kaç tane daha okul kazandırabilirimin peşindeyim" dedi.

(İST-ED-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title