Haberler

Büyük Zafer'in 97. yıl dönümü

Güncelleme:

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü törenlerle kutlandı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü törenlerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törene, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İlçe Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Aktay, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Çepni, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Günhan, Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler, şehit ve gazi aileleri ile vatandaşlar katıldı.

Protokol mensupları tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti.

Törende, öğrenciler şiirler okudu ve Halk Eğitimi Merkezi müzik eğitmenleri tarafından kahramanlık türküleri seslendirildi. Daha sonra Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları ekibi tarafından sunulan gösterinin ardından geçit töreni yapıldı.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'nde devam eden törende verilen resepsiyonun ardından İnönü Savaşları Bozüyük Şehitliği ziyaret edildi ve anıt mezarlara karanfil bırakıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Zafer Haftası Bilecik Bozüyük TSK Güncel Haberler

title