Haberler

Bursaspor, Süper Lig yolunda sağlam adımlarla ilerliyor

TFF 1. Lig'in ikinci devresinde çıktığı 5 maçtan 4'ünü kazanan Bursaspor, kritik galibiyetlere imza atmaya devam ediyor.

TFF 1. Lig'in ikinci devresinde çıktığı 5 maçtan 4'ünü kazanan Bursaspor, kritik galibiyetlere imza atmaya devam ediyor.

Teknik direktör İbrahim Üzülmez'in 16. haftada takımının başına getirilmesi sonrası başarılı bir grafik sergileyen Bursaspor, Süper Lig yolundaki mücadelesini sürdürüyor.

İbrahim Üzülmez yönetiminde 7 maça çıkan yeşil-beyazlı ekip, 5 galibiyet ve 2 yenilgi alıp, 15 puan topladı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ulusal lisans şartlarını yerine getirmediği gerekçesiyle 3 puan silme cezası verilen Bursa temsilcisi, buna rağmen 22. hafta sonunda 39 puanla zirve yarışında üst sıralarda yer alıyor. Bursaspor, bu sezon ligde en çok galibiyete (13) sahip takım olma unvanını da koruyor.

İkinci yarının en başarılısı

Bursaspor, ikinci devre oynadığı 5 maçın 4'ünü kazandı.

Son olarak geriden kalan hafta sahasında Adana Demirspor'u 2-1 yenerek kritik bir galibiyet elde eden yeşil-beyazlılar, bu süreçteki tek mağlubiyetini Eskişehirspor'a karşı iç sahada 1-0'lık skorla aldı.

Yeşil-beyazlılar, ikinci yarıdaki 5 karşılaşmada 12 puan toplayarak, bu periyodun en başarılı takımı oldu.

İç sahada form grafiği yüksek

Bursaspor, iç sahada oynadığı müsabakalarda taraftarlarının yüzünü güldürüyor.

Ligde 11 maçı evinde oynayan Bursa ekibi, 8 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, 2 maçta rakiplerine boyun eğdi.

Sahasında son olarak, kümede kalma mücadelesi veren Eskişehirspor'a 19. haftada 1-0 mağlup olan Bursaspor, bir diğer yenilgisini ise 14. haftada Giresunspor'a karşı 3-2'lik skorla almıştı.

Kritik maçta Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a konuk olacak

Bursaspor, ligin 23. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında Süper Lig yolundaki kader maçlarından birine çıkacak.

Zirve mücadelesinde kayıp vermek istemeyen yeşil-beyazlılar, aynı puandaki rakibine karşı bu maçtan galibiyetle ayrılıp, ilk 2 yolunda avantajını sürdürmek istiyor.

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda 22 Şubat Cumartesi günü oynanacak müsabaka, saat 14.00'te başlayacak.

Mestan: "Bizim için her maç stresli ve zorlu geçiyor"

Bursaspor Kulübü Başkanı Mesut Mestan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adana Demirspor karşısında çok kritik bir galibiyete imza attıklarını söyledi.

Ligde her maçı hedefleri doğrultusunda finalmiş gibi oynadıklarını belirten Mestan, başarılı bir grafik yakaladıklarını dile getirdi.

Zirvedeki rakiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'la kader maçlarından birine çıkacaklarına vurgulayan Mestan, şöyle konuştu:

"Ligde bizim için her maç stresli ve zorlu geçiyor. Bursaspor, Türk futbolunun önemli değerlerinden biri. Bu değerin hak ettiği yer kesinlikle Süper Lig olmalıdır. Hedefimiz doğrultusunda gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm ekibimiz ve yönetim, var gücüyle Süper Lig için kenetlenmiş durumda. Teknik direktörümüz İbrahim Üzülmez'in gelişiyle ikinci yarıda önemli bir grafik yakaladık. Bir kaza haricinde Adana Demirspor'un da aralarında olduğu önemli takımları mağlup etmeyi başardık. Önümüzdeki hafta Erzurumspor maçını da alarak avantaj sağlamak istiyoruz."

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Bursaspor Spor Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

Bakmadan Geçme

HPV aşısı nedir? Kimlere yapılmaz? Resmi Gazete bugün (15 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Tayfun Duygulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Tayfun Duygulu kaç yaşında, nereli? Tayfun Duygulu biyografisi! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 15 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! 15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI!
Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title