Haberler

Bursaspor Kulübü Başkanı Kızıl: -"bursaspor Kulübü Olarak Futbol Federasyonunun İşleyişinin İyi Olmadığı Kanaatindeyiz"

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, "Bursaspor Kulübü Olarak Futbol Federasyonu'nun İşleyişinin İyi Olmadığı Kanaatindeyiz" Dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, ''Bursaspor Kulübü olarak Futbol Federasyonu'nun işleyişinin iyi olmadığı kanaatindeyiz'' dedi.

Kızıl, Futbol Federasyonu'nun genel kurul tartışmalarıyla ilgili olarak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, federasyonda tahkim kurulunun adaletli olmadığını, altyapıdan, tesislerden adaletli para dağıtılmadığını söyledi.

İddaa'yla ilgili sorunun da henüz çözülemediğini anlatan Kızıl, ''Bursaspor Kulübü olarak Futbol Federasyonu'nun işleyişinin iyi olmadığı kanaatindeyiz. Bir tek hakem müessesi iyi gidiyor. O da Mustafa Çulcu'nun, işine kimseyi karıştırmadığı için'' dedi.

-''DENİZLİSPOR MAÇI ZOR OLACAK''

Kızıl, hafta sonu sahalarında yapılacakları Denizlispor maçına da değinerek, yeşil-siyahlı takımın son 5 haftadır yenilmediğini ve şu an ligin flaş ekibi konumunda olduğunu söyledi.

Sezon öncesi, ligin ilk yarısı için 20 puan toplamayı hedeflediklerini anlatan Kızıl, şunları söyledi:

''Denizlispor formda bir takım, zor maç olacak. İnşallah galip gelen taraf biz oluruz. Galip gelmemiz, puanımızı 21'e çıkarmak demek. Bu da ilk yarıda hedeflediğimiz 20 puanın üzerinde''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title