Haberler

Bursaspor'da Yeni Başkan Ali Ay Görevi Devraldı

Bursaspor'un dün akşam yapılan 62'nci Genel Kurulu'nda kulüp başkanlığına seçilen Ali Ay ve yönetimi, bugün yapılan devir teslim töreniyle görevini devraldı.

Bursaspor'un dün akşam yapılan 62'nci Genel Kurulu'nda kulüp başkanlığına seçilen Ali Ay ve yönetimi, bugün yapılan devir teslim töreniyle görevini devraldı.

YENİ BAŞKAN 1691'LA SEÇİLDİ

Kongrede 1691 oy alan Ali Ay'ın başkan seçildiği genel kurulda diğer adaylardan Burhan Vatan 819 oy, Burhan Ilgın ise 93 oy aldı, 27 oy ise geçersiz sayıldı. Ali Ay başkanlığındaki Bursaspor'un yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

"Adem Sakarya, Ali Haydar Ademoğlu, Osman Dinsever, Şükrü Çekmişoğlu, Mustafa Bakır, Fatih Korkmaz, İlyas Kocaefe, Cem Öztürk, Fatih Pulat, Yusuf Aslan, Hakan Dinçtürk, Ali Turan, Sezer Sezgin, Yüksel Çolak, Özgür Alpaslan Sümer, Ercan Korkmaz, Burcu Aksak, Disiplin kurulu Adil Öztürk, Engin Demir, İsmail İbiş."

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen devir teslim törenine, eski başkan Recep Bölükbaşı yerine eski mali asbaşkan Kemal Güler katıldı. Kongrenin divan başkanı İllhan Parseker, törende yaptığı konuşmada şöyle dedi:

"İYİ TAKIM BIRAKTIK"

"Kongre geride kaldı. Mali anlamda Bursaspopr'u zor günler beklemektedir. Yeni yönetime büyük görev düşmektedir. Tüm şehir, mevcut yönetimin ardından kenetlenilmesi ve birlik beraberlik içerisinde Bursaspor'u hak ettiği yere getirmek gerekmektedir. Bursaspor'u layık olduğu yere getirelim. Yaklaşık 8 aylık yönetim sonucunda Bursaspor'u belirli noktaya getirdiğimizi, sonuç olarak olmasa da takım olarak iyi takım bıraktığımızı düşünüyorum. İnşallah bundan sonraki dönem eski yönetimden bir arkadaşımıza ihtiyaç olduğunda her zaman yanlarında olacağımızı belirtirim."

BAŞKAN ALİ AY: "BURSASPOR HER SENE ŞAMPİYONLUĞA OYNAMASI GEREKEN BİR TAKIM"

Bursaspor'un 25'inci başkanı olan Ali Ay ise genel kurul üyelerine teşekkür ettiğini, kar kış demeden kongreye katıldıklarını söyledi. Başkan Ali Ay, şöyle devam etti:

"Bizi şimdi çok zor günler bekliyor. Bundan sonra 1.5 ay öncelikle mali tabloyu düzeltmek için çalışmalar yaparak üstesinden geleceğiz ve rahat rahat maçlarımızı seyredeceğiz. Bursaspor hedefsiz bir takım değildir. Her sene şampiyonluğa oynaması gereken takımdır. Bunu için herşeyi yapacağız. İyi günler yakında."

SEVİNÇ BAŞARI DİLEDİ

Bursaspor Divan Başkanı İdris Sevinç'de, "Tüm adayları ve yönetici adaylarını tebrik ediyorum. Yeni yönetimin başarılı olacaklarına inanıyoruz. Bir bütünlük içerisinde Bursaspor'u başarıya ulaştıracaklarına inanıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

BAŞKAN HAMZAOĞLU İLE TOPLANTI YAPACAK

Bursaspor yönetimi, devir teslim töreninden sonra ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Ali Ay'ın teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile biraraya gelerek takımla ilgili görüş alışverişinde bulunacağı bildirildi. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursaspor Sakarya Ilgın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title