Haberler

Bursa: Yıldırım Belediyesi'nin Yaz Spor Okulları Başlıyor

Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü'nün yaz spor okulları başlıyor.

Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü'nün yaz spor okulları başlıyor.

Yavuz Selim Spor Kompleksi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, toplumsal değişimde sporun 7'den 70'e herkesin üzerinde olumlu yönde etki yaptığını dile getirerek, "Spor toplumun ufkunu açmada ve geleceğe daha iyi bakmasında büyük etki sağlamaktadır. Yıldırım Belediyesi olarak toplumsal değişme sürecinde değişmenin içeriğine bağlı olarak spora büyük önem vermekteyiz. Çünkü, spor insanlık tarihinin her döneminde yapılmış olan bir faaliyettir. Biz, Yıldırım Belediyesi olarak ilçe halkımıza sporla ilgili ne yapmak istiyorlarsa bütün imkanlarımızı sunmayı hedefledik. İstediğimiz hedefe ulaşmanın yanı sıra bizim için büyük önem taşıyan yaz spor okullarının her yıl olduğu gibi startını vermenin haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

Yıldırım Belediyesi olarak "herkes için spor" sloganıyla yola çıktıklarını belirten Keskin, spor okullarında yüzme, voleybol, tenis, basketbol, taekwando, futbol, güreş, dağcılık, jimnastik, atletizm, masa tenisi, boks, sağlıklı yaşama ve temel eğitim branşlarında uzman öğretmenlerce eğitim vereceklerini belirtti. Keskin, "Kulübümüz adeta şampiyon yetiştiren bir fabrika gibi çalışıp dünya ve Avrupa şampiyonaları çıkarır hale gelirken, temel eğitim çalışmalarıyla Yıldırım'daki ilköğretim okullarından seçtiğimiz 100 elit gencimizi geleceğin olimpiyat şampiyonları olarak yetiştirmektedir. Geçtiğimiz iki yılda 7036 öğrenciye 8 branşta Bursa'nın en kapsamlı yaz spor eğitimini vererek çocuklarımızın yaz tatillerini en verimli şekilde geçirmelerini sağladık. Bu yaz itibariyle ise 8 branşta toplam 4000 öğrenciye Yaz Spor eğitimi vermeyi hedefliyoruz. Amacımız bedenen ve ruhen sağlıklı nesiller yetiştirmektir" diye konuştu.

Sezon açılışının 5 Temmuz 2006 Çarşamba günü Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi'nde yapılacağı bildirildi. Öte yandan, Yıldırım Belediyesi Tenis Takımı'nda 8 yaş grubunda 1. olan Doğukan Uluğ ve 3. olan Muazzez Demirci'ye hediyeleri Keskin tarafından verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title