Haberler

Bursa: Tükder'den Doğalgaz Açıklaması

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, Tüketiciler Derneği Şubesi Başkanı Ömürlü Kaya, Doğalgaz Yerine Jeotermal Enerjinin Meskenlere Verilmesini Teklif Etti.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde, Tüketiciler Derneği Şubesi Başkanı Ömürlü Kaya, doğalgaz yerine jeotermal enerjinin meskenlere verilmesini teklif etti.

Tük-Der Şube Başkanı Ömürlü Kaya, doğalgaz ile Tümbüldek Kaplıcaları konusunda çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Kaya, "Bir süredir Karacabey, Mustafakemalpaşa ve Susurluk belediye başkanlarının ortak girişimleriyle doğalgaz projesi gündemimize girdi. Özellikle ilçemizde doğalgaz ile ilgili olarak farklı beklentiler oluştu. İlçemizden birçok kişi ücret ödeyerek 'doğalgaz kurslarına' katılarak sertifikalar edindi. Kaloriferli apartmanlarda oturanlar aidat konularında çıkan anlaşmazlıklardan bıktı. Kömür dumanlarının havayı kirletmesinden yılanlar, daha ucuz ve temiz bir enerji ile ısınma beklentisine girdi. Öte yandan, doğalgaza gelen zamlar ve Rusya'nın geçen kış doğalgazı bir süreliğine de olsa kesmesi gibi gazetelere, televizyonlara yansıyan olumsuzluklar da var. Konuyu gündemde tutarak ilçe halkının düşüncelerine kulak vermek istiyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title