Haberler

Bursa Kocasını Öldürdükten Sonra Yolda Böyle Bulundu Hd

kocasını öldürdükten sonra yolda böyle bulunduHasan BOZBEYORHANGAZİ,(BURSA) - BURSA'nın Orhangazi ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda genç bir kadın tartıştığı kocasını bıçaklayarak öldürdü.

kocasını öldürdükten sonra yolda böyle bulundu

Hasan BOZBEYORHANGAZİ,(BURSA) - BURSA'nın Orhangazi ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda genç bir kadın tartıştığı kocasını bıçaklayarak öldürdü.

Olay Orhangazi'de Tekke Mahallesi 1 Nolu Sokak Üzerinde bulunan Süphan Apartmanında meydana geldi. Alınan bilgilere göre bir fabrikada işçi olarak çalışan Zülfikar Tuncer (39) ile eşi İpek Tuncer (34) sabah saatlerinde evlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştılar.

Tartışma daha sonra evden apartman merdivenlerine taştı. İddiaya göre İpek Tuncer mutfaktan aldığı bıçak ile eşi Zülfikar Tuncer'i apartmanın merdivenlerinde göğsünden bıçakladı. Aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanan Zülfikar Tuncer merdivenden düşerek kafasını çarptı.

Olay esnasında yaşanan bağrışma ve genç kadının çığlıkları üzerine dışarı çıkan çiftin komşuları genç kadını yol ortasında yerde buldu. Olay yerine gelen Polis ekipleri durumu sağlık ekiplerine bildirdi. 112 Sağlık Ekipleri olay yerine geldiğinde Gemlik'te bir fabrikada iişçi olarak çalışan Zülfikar Tuncer'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis olayda kullanılan bıcağı yolda buldu.

GENÇ KADIN ŞOKA GİRDİ

Uzun süre yerde yatan İpek Tuncer için de olay yerine ikinci bir Ambulans çağrıldı. Polislerin sorularına yanı veremeyen ve şoka girdiği belirlenen İpek Tuncer ambulansla hastaneye kaldırıldı. Öte yandan olayda kullanıldığı tahmin edilen bıçak ise apartmanın önünde bulunurken, Zülfikar Tuncer'in cesedi Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki ilk incelemenin ardından Sursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Tartışma esnasında evde olan çiftin biri 3 diğeri 7 yaşındaki kızlarını annelerinin olaydan sonra komşusuna bıraktığı belirlendi.

ARALARINDA SORUN YOKTU

Öte yandan çiftin komşuları ise yaşanan olayın şokunu yaşarken, çiftin çok iyi geçindiklerini aralarında hiçbir sorunları olmadığını belirterek, böyle bir şeyin olduğuna hala inanamadıklarını ifade ettiler. Savcılık ve Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürürken, cinayeti işlediği ileri sürülen İpek Tuncer hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title