Haberler

Bursa'da sahillerde sosyal mesafe unutuldu

Güncelleme:

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Bursa sahilleri de sıcak havanın etkisiyle bayram tatilinde doldu taştı.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Bursa sahilleri de sıcak havanın etkisiyle bayram tatilinde doldu taştı. Tatilciler denize akın ederken, sosyal mesafe kuralları unutuldu.

Termometrenin 31 derece, hissedilen sıcaklığın ise 36-37 derece olduğu Bursa'nın Gemlik ilçesi Kumla sahili vatandaşlarla doldu taştı. Kurban Bayramı'nın fırsat bile tatilciler, denize akın ederken sosyal mesafe kuralları unutuldu. Kimi tatilcilerin maske takmadığı da dikkatlerden kaçmazken, görevliler sık sık uyarılarda bulundu. Ağırlıklı olarak günübirlikçi tatilcilerin doldurduğu sahillerde adım atmaya yer kalmazken, denizin içinde de yakın mesafede oyunlar oynandı.

Bir genç ise Kumla'da sosyal mesafe olmadığına dikkat çekerek, "Burada sosyal mesafe yok. Otobüste yok, sadece Bursa'da değil başka iller de de sosyal mesafe yok. Tabii ki bu durumdan rahatsızım" dedi.

Bir diğer vatandaş ise korona virüsün kimsenin umurunda olmadığını ve maskesiz dolaşıldığını işaret etti. Virüse çare bulunmaması durumunda, bu sürecin devam edeceğini söyleyen vatandaşlar, "Ben de tatil amaçlı geldim ama bu kadar kalabalık görünce ortama ayak uydurduk" diye konuştu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da tehlike dalgasının sahillerde olduğuna dikkat çekmek için bir uyarıda bulunarak, "Birinci dalga sahillere indi. Tatilde dikkatli olalım" paylaşımını yaptı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title