Haberler

Bursa Arkadaşını 26 Yerinden Bıçaklayıp Boğazını Kesen Sanık Yakalandı

Arkadaşını 26 yerinden bıçaklayıp boğazını kesen sanık yakalandıBURSA'da önceki gece boş bir arazide 26 yerinden bıçaklanıp boğazı kesilerek öldürülen 24 yaşındaki Kadir Çevik'in katil zanlısının yakın arkadaşı Davut Şahin (28) yakalandı.

Arkadaşını 26 yerinden bıçaklayıp boğazını kesen sanık yakalandı

BURSA'da önceki gece boş bir arazide 26 yerinden bıçaklanıp boğazı kesilerek öldürülen 24 yaşındaki Kadir Çevik'in katil zanlısının yakın arkadaşı Davut Şahin (28) yakalandı. Zanlı," Kadir beni insanların içinde küçük düşürüyor, rencide ediyordu. Çok öfkelenmiştim, kaç defa bıçakladığımı hatırlamıyorum" dedi.

Önceki gece saat 00.10 sıralarında Merkez Nilüfer İlçesi Çalı Mahallesi Geyveli Caddesindeki çalılık alanda 26 yerinden bıçaklanmış ve boğazı kesilmiş bir ceset bulundu. Cesedin Kadir Çevik'e ait olduğu belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri bölgede bulunan güvenlik kameralarını inceleyip yaptıkları araştırmada Kadir Çevik'in yakın arkadaşı Davut Şahin ile birlikte olayın meydana geldiği çevrede otmobille dolaştıklarını tespit etti. Yapılan çalışmalarda Davut Şahin'e ait otomobilin döşemeleri ve içinin yıkandığını belirleyen ekipler, Şahin'i Çalı Mahallesi'ndeki evine yaptıkları baskında gözaltına aldı. Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan Davut Şahin, Kadir Çevik'in yakın arkadaşı olduğunu ve kendisine ait otomobille gezdiklerini belirterek "Kadir beni insanların içinde küçük düşürüyor, rencide ediyordu. Bu yüzden içimde ona karşı bir nefret oluşmuştu. Olay gecesi otomobille dolaşırken bu konuda tartışmaya başladık.Yanımda bulunan bıçakla kendisini bıçakladım. Çok öfkelenmiştim, kaç defa bıçakladığımı hatırlamıyorum. Kadir'in cesedini, kıyafetlerini çıkarıp çalılığa bıraktım ve olay yerniden kaçtım. Kadir'in üzerindeki kıyafetleri daha sonra dere yatağına, kanlı botlarını ve bıçağı ise Kayapa civarındaki ormanlık alana attım. Kendime ait kanlı elbiseleri ve arabamı da yıkayıp temizledim"ifadelerini kullandı. Polis ekipleri Davut Şahin'in yer göstermesiyle birlikte Kadir Çevik'e ait olduğu belirlenen kanlı kıyafetlerle botlarına, suç aleti bıçağa, olayda kullanılan araca, şüphelinin yıkadığı kıyafetlerin de tamamına incelenmek üzere el koydu. Sorgusu tamamlanan Davut Şahin 'cinayet suçundan' adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Davut Şahin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title