Haberler

    Burhaniye'de 60 Dairelik Toplu Konut İhalesi Sonuçlandı

    Burhaniye Belediyesi’nin planladığı konut projelerinden Ahmet Akın Kültür Merkezinin yanında yer alan 60 dairelik konut projesinin yapım işi ihale edildi.

    Burhaniye Belediyesi'nin Burhaniye'de planladığı konut projelerinden bir tanesi olan Ahmet Akın Kültür Merkezi ve Eğitimciler Sitesi yanında yer alan 60 dairelik kat karşılığı yapım ihalesi Burhaniye Belediyesi'nde yapıldı. Encümen huzurunda yapılan ihale 20 daire ve 400 bin TL bedelin belediyeye kalma suretiyle sonuçlandı.

    İhale sonunda açıklama yapan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal "Burhaniye'mizin Bahçelievler Mahallesinde olan Ahmet Akın Kültür Merkezi ve Eğitimciler Sitesi yanında kalan 820 ada 3 parselde kayıtlı alanda 3 blok toplamda 60 dairenin yapımı için düğmeye bastık. Kat Karşılığı Yapım ihalesini yaptığımız konutların B Bloğun yani 20 dairenin Belediyemize kalması suretiyle 400 bin TL teklif eden firma yapım işi ihalesini aldı hayırlı uğurlu olsun" dedi.

    Ercan SEVER- projemlak.com

    Kaynak: Projemlak / Emlak

    Burhaniye Belediyesi Ahmet Akın Emlak Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title