Haberler

Burdur Ekonomisinin Yıldızları Ödüllendirildi

Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü'nce yapılan değerlendirme sonucu Burdur'un gelir ve kurumlar vergisi rekortmenlerine ödülleri düzenlenen törenle verildi.23.Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında Burdur Grand Özeren Oteli'nde gerçekleşen...

Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü'nce yapılan değerlendirme sonucu Burdur'un gelir ve kurumlar vergisi rekortmenlerine ödülleri düzenlenen törenle verildi.

23. Vergi Haftası Etkinlikleri kapsamında Burdur Grand Özeren Oteli'nde gerçekleşen ödül törenine, Burdur Valisi Süleyman Tapsız, AK Parti Burdur Milletvekilleri Hasan Hami Yıldırım, Bayram Özçelik, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Burdur Defterdarı Ramazan Taşaltın, siyasi partilerin il başkanları, sivil toplum örgütlerinin başkanları ve işadamları katıldı.

Burdur Valisi Süleyman Tapsız, törende yaptığı konuşmada, Burdur'da 15 bin 783 mükellefin bulunduğunu söyledi. 2011 yılı sonu itibariyle tahakkuk-tahsilat oranının yüzde 72 olduğunu belirten Tapsız, "Bereketli kazançlarından bol bol vergi veren değerli işadamlarına bu millet dua ediyor. Veren el alan elden üstündür, bir elin nesi var iki elin sesi vardır. Bizler devlet ve vergi verenler hepimiz bir aileyiz. Siz yaşayacaksınız ki millet de yaşayacak" diye konuştu.

Burdur Defterdarı Ramazan Taşaltın ise vergi veren vatandaşların her yerde eserlerinin bulunduğunu söyledi. Türkiye'nin vergi ile kalkındığını belirten Taşaltın, "2011 yılı hedefimiz cari milli hasılanın yüzde 90-95'ini tahsil etmektir" dedi.

Konuşmaların ardından Gelir Vergisi'nde ilk 5'e giren işadamlarına ödülleri Vali Süleyman Tapsız, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik, Hasan Hami Yıldırım, CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Burdur Defterdarı Ramazan Taşaltın ve Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya tarafından verildi.

Burdur'da Gelir Vergisi ve Kurumlar Vergisi'nde ilk 5 sırayı alan işadamları ile şirketler ise şöyle:

Gelir Vergisi

--------------

Adem Sak: 3.300.47,96 lira

Mehmet Demirezen: 289.842,69 lira

Hüseyin Özeren: 254.251,19 lira

Hüseyin Kuzu: 220.643,92 lira

Adem Kuzu: 220.608,92 lira

Kurumlar Vergisi

----------------

Aytaş Akın Mermer Sanayi ve Ticaret A.Ş: 1.141.735,36 lira

Portsan Mermer Sanayi ve Ticaret A.Ş: 1.043.015,58 lira

Teknomer Turizm Tarım Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti: 684.932,97 lira

As Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş: 613.836,63 lira

Yıldız Silah Sanayi ve Ticaret Ltd: 531.911,66 lira

- BURDUR

Kaynak: AA / Yerel

Maliye Bakanlığı Süleyman Tapsız Ak Parti Burdur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title