Haberler

Bülent Arınç, DOSABSİAD'da Sanayici Ve İşadamlarına Hitap Etti.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, sanayici ve işadamlarıyla kahvaltıda bir araya geldi

Arınç, kahvaltı sonrasında Ferudun Kahraman'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu aile şirketi SUNTEKS'i ziyaret ederek çalışanlarla yemek yedi. Bülent Arınç Cuma namazı sonrasında ise doğduğu yer olan Demirtaş'da Merkez Camii yanında lokma dağıttı.

Bülent Arınç'a AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Bursa milletvekilleri Canan Candemir Çelik, Hayrettin Çakmak, Mehmet Tunçak, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Milletvekili adayları Mustafa Öztürk ile Cafer Yıldız'da eşlik etti.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç işadamları ile buluşmasında geçmiş yıllarda yaşanan tecrübelerin iş dünyasına büyük oranda zarar verdiğini hatırlatarak istikrarın önemini vurguladı.

Bülent Arınç, "Bu Allah'ın bir lütfudur. Demek ki güven devam ediyor. Anketler, mitingler bir şey daha gösteriyor ki bunlar tekrar gelecek. Millet nasıl takdir ederse biz ona razıyız. Biliyoruz ki yüzde 47 verdiğini yüzde 7'ye düşürebilir. Milletin takdirini yadırgamayız. Bizim bir hatamız vardır deriz" şeklinde konuştu.

'BAŞBAKAN'A İNANMADILAR…'

Arınç, "Başbakan 'Küresel kriz teğet geçecek' dedi. 'Rize'den çıkmış, Kasımpaşa'dan doğmuş, üstelik imam hatip mezunu, ne anlar bundan. Biraz futbol oynamış, gol atmış' diye, şöhret olmuş deyip alay ettiler. 3 senede IMF ile ilişkilerimizi kestik. Tasdik ettirdik bir de. IMF dedi ki 'Türkiye'nin bize ihtiyacı yok' Ama başta TÜSİAD olmak üzere 'nayır, nolamaz' diye karşı çıktılar.

Veriler ortada satış var, kazanç var her şey yolunda gidiyor. İstikrar dediğimiz şey üretimdir, hukuktur… Herkesin yüzü gülüyor. Baba ile evlat, aile olarak bir işin başındaysa bu kaymaklı baklava. Bundan daha güzel bir şey olmaz. Bizim babalarımız sizsiniz. Evlatlar, babalarını geçecek. Başka babalar akla gelmesin…" diye konuştu.

Konuşmasının ardından DOSAB Başkanı Feridun Kahraman ve DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yedikardeş, Devlet Bakanı Arınç'a bir tablo hediye etti.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, DOSAB Camii'nde cuma namazını kıldıktan sonra, doğum yeri olan Demirtaş'ı ziyaret etti. Bakan Arınç, AK Parti Bursa milletvekili Mehmet Tunçak ve İl Başkanı Sedat Yalçın ve partililerle birlikte vatandaşlara lokma ve pilav dağıttı.

Kaynak: Bültenler / Yerel

Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title