Haberler

Bucaspor Kötü Gidişe Karşıyaka Önünde Dur Dedi

Bank Asya 1.Lig'in 24.haftasında İzmir derbisinde Bucaspor İzmir Atatürk Satdında Karşıyaka'yı 2-0 mağlup etti.

Bank Asya 1. Lig'in 24. haftasında İzmir derbisinde Bucaspor İzmir Atatürk Satdında Karşıyaka'yı 2-0 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, zor şartlarda alınan galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını söyleyerek, "Maç değerlendirmesi yapmayacağım.

7 oyuncusunu kaybeden, kendi killerinden ateşlenen takımız. İnanılmaz futbol oynadık. Takımımı kutluyorum. Her hafta şapkadan tavsan çıktı diyorlardı şimdi şapkadan aslan çıktı. Buca ilk altının en büyük adayıdır. Transfere kapalıyız. Haftalardır çektiğimiz sıkıntıları bir Allah biliyor bir biz.

Burak ve Zekeriya çok iyiler. Zafer ağabeyleri kadar coşkulu ve güvenli oynadılar. Emre'yi almamım sebebi orta sahadan sıkıntı çektik onu almak zorunda kaldık. Ayrıca Emre'nin üç sarı kartı var. Onu da düşünmek zorundaydık" dedi.

Bucasporlu futbolcu Berkay Samancı, Karşıyaka'nın iyi bir takım olduğunu belirterek, "Karşıyaka yetenekli oyunculardan kurulu bir takım. Ayrıca teknik seviyesi yüksek oyunculardan kurulu. Kontra ataklarla pozisyon gerçekleştirdik. Bunun sonucunda iki gol attık. Arkadaşlarımı kutluyorum. Bu hafta şeytanın bacağını kırdık. Bu galibiyeti taraftara ve yöneticilere yolluyoruz" şeklinde konuştu.

Bucasporlu futbolcu Mehmet İncebacak, üç haftadır mağlup olduklarını hatırlatarak, " Bu hafta kazandık. Aşağıdan uzaklaşınca daha rahat oynamaya başladık. Çıkışta olan bir Karşıyaka ile oynayınca daha çok konsantre olduk. Oyun stilinden hiç kopmadık. Mutluyuz. Yukarı oynamak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Alınan galibiyet sebebiyle üzgün olduklarını belirten Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Uğur, "İkinci yarı yapılan mücadeleden memnunuz. Ancak genel olarak iyi başlamadık. Bu açıdan genel olarak memnun değiliz. Oyuncularım haftalar sonra kötü oynama hakkını kullandı diyelim. Bundan sonra ki maçlarda daha iyi olacağımızı umut ediyoruz. Maç öncesinde ve maç sırasında rakibi küçümseme gibi bir düşünce yoktu. Hafta başından beri oyuncularımıza bu ikazı yaptık. Şartlar ne olursa olsun rakibe duygusal

yaklaşırsan sonuç böyle olur. Önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı.

Karşıyakalı futbolcu Fatih Şen, kötü bir maç çıkardıklarını ve hafta başından beri favori gösterilmelerinin kendilerini etkilediğini söyledi.

Karşıyakalı futbolcu Recep Öztürk ise iyi mücadele ettiklerini fakat şanssız bir maç çıkardıklarını dile getirdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bank Asya Karşıyaka Bucaspor İzmir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title