Haberler

Bu da İkinci El Bayramlık Ayakkabı

Kütahya'da İkinci El Bayramlık Ayakkabılar Büyük Rağbet Görüyor.

Kütahya'da ikinci el bayramlık ayakkabılar büyük rağbet görüyor.

Ulu Camii Caddesi üzerinde 26 yıldır antikacılık yapan Ahmet Sert, tarihi eser alanların sayısı azalınca ikinci el ayakkabı ticaretine başladı. Vatandaşların ayakkabı almaktan çok satmak için geldiğini belirten Sert, kullanılabilir ayakkabıları 5 ile 15 YTL arasında satın aldığını söyledi. Esnafın büyük bir ekonomik durgunluk içinde olduğunu ifade eden Sert, "İkinci el ayakkabı alıp satmaya yeni başladım. Her gün 5-10 kişi kullanmadıkları ayakkabıları satmak için geliyor. Kullanılabilir ayakkabıları 5

ile 15 YTL arasında satın alıyorum. Ayakkabı almaktan çok satmaya gelen var. Aldığım ikinci el ayakkabıları tamir ettirdikten sonra satıyorum" dedi.

Antikacı Sert, ikinci el ayakkabı ticaretiyle aylardır durgun olan işlerinin bir anda açıldığını dile getirdi.

Hüseyin Kaplan adlı vatandaş ise, "Antikacı Ahmet Sert'in ikinci el ayakkabı aldığını duyunca satın almaya geldim. Bir çift ayakkabıyı 10 YTL'ye aldım. Aldığım ayakkabının birinci eli en az 25 YTL" diye konuştu.

(EFE-MŞ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title