Haberler

Bozüyük'ten Kısa Kısa

Bozüyük Belediyesi tarafından özel eğitim gören öğrencilere, kırtasiye malzemesi ve okul çantası hediye etti.

Bozüyük Belediyesi tarafından özel eğitim gören öğrencilere, kırtasiye malzemesi ve okul çantası hediye etti.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Cumhuriyet ve 100. Yıl İlkokuluna yaptığı ziyarette, her öğrencinin kıymetli ve özel, ancak engelli öğrencilere biraz daha fazla özen gösterilmesi gerektiğini belirterek belediye olarak çocukların ihtiyaçlarını karşılamaya hazır olduklarını söyledi.

Kent Konseyi ve Kent Konseyi Engelliler Meclisinin engelli bireylerin her türlü ihtiyaçları karşılanarak onlara destek olunabilmesi amacıyla hazırlanan proje kapsamında gerçekleştirilen ziyarete, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı ve Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Zeynep Münteha Akpınar ve Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin Eldemir, hazır bulundu.

Spor Kulüplerine malzeme yardımı

Bozüyük Belediyesi tarafından Yeşilyurt, 4 Eylül ve Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübüne malzeme yardımı yapıldı.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Metristepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen dağıtım töreninde, spor kulüplerinin belediyeden bazı taleplerde bulunduklarını anlatarak, takımların karşılaşmaya çıkarken birlik ve beraberlik içerisinde kenti etmeleri ve yaptıkları spor faaliyetlerinde kendilerini en iyi şekilde geliştirmeleri için talep edilen malzemeleri dağıtmak istediklerini ifade etti.

AK Parti Bilecik Milletvekili adayı Ramazan Kurtulmuş da okullarda spor salonları olması yönündeki talepleri Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'ya ilettiklerini bildirerek, çocukların kötü alışkanlardan uzak olması için sporun en gerekli faaliyet olduğunu belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Fatih Bakıcı Ak Parti Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title